Lifestyle|28.07.2022 11:54

Σοφία Καρβέλα: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από τους followers της

Newsroom

Η Σοφία Καρβέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, όμως, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους followers της για τις συχνές φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύει με την ίδια κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων γυμναστικής της, στα οποία πλέον έχει εντάξει ακόμα και τα παιδιά της. Τον τελευταίο καιρό, έχει υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και φροντίζει το σώμα της.

Ωστόσο, κάτω από τις αναρτήσεις της δέχεται αρνητικά σχόλια για το πόσο αδύνατη είναι. «Αγαπητοί φίλοι, αν και ακόμη δεν έχω λάβει παράπονα, ζητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα stories με γυμναστική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά, συμφωνώ… Γιατί; Λοιπόν, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα. Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είχε περάσει καιρός. Και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι παρακινούνται από αυτό. Επίσης, είμαι τέρμα ματαιόδοξη» έγραψε στο story της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοφία ΚαρβέλαΝίκος ΚαρβέλαςγυμναστικήΆννα Βίσσηειδήσεις τώραsocial media