Lifestyle|22.06.2020 16:09

Ελένη Τσολάκη: Το παρασκήνιο για το «κόψιμο» της εκπομπής Τι Λέει

Αλέξης Μίχας

Διακόπτεται η μετάδοση της εκπομπής «Τι λέει;» και σε λίγη ώρα οι συντελεστές της εκπομπής, η Ελένη Τσολάκη η βασική παρουσιάστρια και τα μέλη του πάνελ που την περιβάλλουν δηλαδή ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Τζένη Μελιτά θα χαιρετήσουν τους τηλεθεατές οριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η απόφαση ελήφθη στις αρχές της εβδομάδας και μάλιστα ήταν σε γνώση της κεντρικής παρουσιάστριας, η οποία ωστόσο έχει συμβόλαιο με τον Alpha και παραμένει στο σταθμό τουλάχιστον – και με τα τωρινά δεδομένα - μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σήμερα το πρωί η διακοπή της εκπομπής ανακοινώθηκε και στους υπόλοιπους συντελεστές. Από την αρχή της σεζόν τα νούμερα της εκπομπής ήταν πολύ χαμηλά και έγιναν αλλεπάλληλες προσπάθειες η δυσμενής πορεία στους πίνακες τηλεθέασης να ανακοπεί. Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια των γιορτών υπήρξε και αλλαγή αρχισυντάκτη με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό να παίρνει τη θέση του Γιώργου Βλαχογιάννη που ήταν στο τιμόνι της εκπομπής από την έναρξή της το φθινόπωρο. Ωστόσο η κατάσταση είχε παγιωθεί και τα νούμερα παρέμεναν σε μονοψήφια επίπεδα.

Η απόφαση της διακοπής του «Τι λέει» έχει να κάνει με την διαμόρφωση του ημερήσιου μέσου όρου τηλεθέασης του σταθμού  σε μια χρονική περίοδο  που ο Alpha κινείται μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης. Οπότε κρίθηκε ότι δεν μπορεί  να συνεχιστεί μια εκπομπή που κινείται πολύ κάτω από τον ημερήσιο μέσο όρο τηλεθέασης του Alpha ρίχνοντας το συνολικό ποσοστό του σταθμού.

Alpha TVΕλένη Τσολάκη