Lifestyle|02.08.2022 15:55

Megan Fox: «Να φτιάξουμε Only Fans με την Κourtney Kardashian;»

Newsroom

Η Μέγκαν Φοξ αναρωτιέται αν πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό στο OnlyFans με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, καθώς δημοσίευσε μια σειρά με αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια της κοινής τους φωτογράφισης, για τις ανάγκες της συλλογής εσωρούχων «Skims» της Κιμ Καρντάσιαν. «Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσουμε ένα OnlyFans με την Κόρτνεϊ;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός.

 

Το πρώτο από τα στιγμιότυπα έδειχνε την 43χρονη Κόρτνεϊ μαζί με τη Μέγκαν να ποζάρουν προκλητικά φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα. Στην επόμενη φωτογραφία, η Μέγκαν καθόταν στην άκρη του καθίσματος μιας τουαλέτας με την Kόρτνεϊ στην αγκαλιά της. Τα δύο κορίτσια έβγαζαν τη γλώσσα τους στον φακό καθώς η Κόρτνεϊ σήκωνε το χέρι της στον αέρα και η Μέγκαν τοποθετούσε τα χέρια της στην πλάτη και το πόδι της. Η τρίτη και τελευταία λήψη τις έδειχνε να ποζάρουν αισθησιακά καθισμένες στο πάτωμα.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Μέγκαν Φοξ είναι το νέο δίδυμο που λατρεύουν οι παπαράτσι του Χόλιγουντ, ενώ στα ΜΤV VMA, οι δύο γυναίκες δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν σέλφι μαζί με τους συντρόφους τους Τράβις Μπέικερ και Machine Gun Kelly, οι οποίοι είναι επίσης φίλοι. Η Μέγκαν είναι αρραβωνιασμένη με τον Μασίν Γκαν Κέλι από τον Οκτώβριο του 2021, ενώ η Κόρτνεϊ παντρεύτηκε πρόσφατα με τον ντράμερ των Blink-182 Τράβις Μπάρκερ.

«Μου αρέσει που η Skims καταλαβαίνει πραγματικά τι θέλουν να φορέσουν οι γυναίκες και ότι θέλουν να αισθάνονται σέξι, με αυτοπεποίθηση και δύναμη», είχε πει για την φωτογράφιση η Μέγκαν Φοξ. «Μου άρεσε πολύ να συμμετέχω σε αυτή την καμπάνια με την Κόρτνεϊ, διασκεδάσαμε τόσο πολύ στα γυρίσματα μαζί».

 

 

Η Megan Fox πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή

Η Μέγκαν Φοξ είχε αποκαλύηψει στο πλαίσιο της συνέντευξης που είχε δώσει το περασμένο φθινόπωρο στο GQ ότι πάσχει από σωματική δυσμορφική διαταραχή ή αλλιώς δυσμορφοφοβία. Είναι μια διανοητική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την έμμονη ιδέα ότι κάποια πτυχή του μέρους του σώματος ή της εμφάνισης ενός ατόμου είναι σοβαρά λανθασμένη. Η συγκεκριμένη πάθηση είναι πολύ συνηθισμένη στους αστέρες του Χόλιγουντ, στους ανθρώπους που εκτίθενται σε μεγάλο κοινό, που η δουλειά και η επιτυχία(;) τους στηρίζεται στην καλή τους εμφάνιση. Τα άτομα που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή θεωρούν πως έχουν ατέλειες που είτε μπορεί να μην υπάρχουν καθόλου, είτε να τις μεγαλοποιούν εμμονικά.

«Μπορεί να κοιτάς κάποιον και να πιστεύεις ότι είναι τόσο όμορφος και πως η ζωή του θα πρέπει να είναι πανεύκολη εξαιτίας της εμφάνισής του, όμως εκείνος ίσως να μην έχει την ίδια γνώμη για τον εαυτό του» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Έχω σωματική δυσμορφική διαταραχή, έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες» πρόσθεσε, ενώ είπε πως αυτό ξεκίνησε το 2009, από την συμμετοχή της στην ταινία «Jennifer’s Body».

 

«Ήμουν στα πρόθυρα κατάρρευσης τότε, βλέποντας την εικόνα μου να αντικειμενοποιείται σεξουαλικά». Το «σωσίβιό της» ήταν ο σύντροφός της, Μασίν Γκαν Κέλι. Απ’ όταν ξεκίνησαν την σχέση τους, η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε στο GQ ότι έχει αλλάξει πολύ και  κατανοεί ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από την εμφάνιση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

instagramΜέγκαν ΦοξΚόρτνεϊ Καρντάσιανειδήσεις τώραOnlyFans