Lifestyle|02.08.2022 16:47

Ρεγγίνα Μακέδου: Nεότερα για την υγεία της – «Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα γίνω εντελώς καλά»

Newsroom

Η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία παραμένει πάντοτε αισιόδοξη, αγωνίζεται για την υγεία της και πλεόν αναρρώνει στο σπίτι της μετά τη μεταμόσχευση που έκανε πριν από μερικές εβδομάδες. Η ίδια έχει αποτελέσει πολλές φορές παράδειγμα προς μίμηση για αρκετά άτομα, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, μιας και αυτό που θέλει να μεταδώσει είναι ότι με τη δύναμη ψυχής, όλα μπορούν να περάσουν και να γίνουν πιο εύκολα.

Η ίδια εδώ και αρκετό καιρό είχε αποκαλύψει ότι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λόγω κάποιων επιπλοκών που είχε μετά τη μεταμόσχευση που έκανε, ενώ όπως αποκάλυψε με νέες αναρτήσεις της στα social media πλέον αναρρώνει στο σπίτι της. Η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε το πρωί της Τρίτης 2/8 να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το κορίτσι είναι πολύ καλύτερα, απομόνωση στο σπίτι. Προσέχω πολύ και προχωράμε! Γενικά αισθάνομαι πολύ καλά αλλά πολύ κουρασμένη, το σώμα θέλει χρόνο για να συνυπάρξει με τον νέο μυελό. Ο καινούργιος μυελός καταλαμβάνει το σώμα μου και βγαίνουν κάποιες παρενέργειες… Στο σπίτι κοιμάμαι άνετα, δεν κουβαλάω παντού τους ορούς, τρώω ζεστό φαγάκι και έχω παρέα τη μάνα μου. Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα γίνω εντελώς καλά. Μπορεί λίγους μήνες, μπορεί πάνω από χρόνο. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, εξετάσεις θα κάνω για χρόνια».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μεταμόσχευσηinstagramλευχαιμίαΡεγγίνα Μακέδουειδήσεις τώρα