Lifestyle|09.08.2022 11:58

Νίκος Βέρτης: Έξαλλος με τον αστυνομικό έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται – «Ας μας γράψουν»

Newsroom

Πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε στις 5 Αυγούστου ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την παρουσία των αστυνομικών που ήθελαν να κάνουν έλεγχο.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κατέγραψαν θαμώνες του κέντρου και κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά μέσα, ο Νίκος Βέρτης ήταν φανερά εκνευρισμένος όταν αντιλήφθηκε ότι στο μαγαζί γινόταν έλεγχος από την αστυνομία. Μάλιστα, ζήτησε από του θαμώνες να φωνάξουν δυνατά και να χειροκροτήσουν, έτσι ώστε να… μετρήσουν οι αστυνομικοί τα ντεσιμπέλ του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…», ανέφερε ο τραγουδιστής από την πίστα, με τον κόσμο από κάτω να ξεσπά σε χειροκροτήματα. «Ας μας γράψουν», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και συνέχισε το τραγούδι. Η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων που φαίνεται να έλεγχαν τα πάντα στο μαγαζί ενώ βρισκόταν στην πίστα ο τραγουδιστής, του προκάλεσε εκνευρισμό και μάλιστα τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Νίκος Βέρτης από τον εκνευρισμό του κλωτσάει πανέρια με λουλούδια πάνω στην πίστα. «Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το» σημειώνει ο τραγουδιστής, ενώ ακούγεται να φωνάζει «έλεος». Σε κάποια στιγμή, απευθυνόμενος προφανώς προς τον συνεργάτη του, δείχνει με τα δάχτυλά του τον αριθμό τρία, εννοώντας πιθανότατα ότι ήταν η τρίτη φορά το ίδιο βράδυ που γίνονταν έλεγχος στο νυχτερινό κέντρο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομίαειδήσεις τώραΝίκος Βέρτηςέλεγχοςτραγουδιστής