Lifestyle|10.08.2022 10:50

Ashton Kutcher: Τι είπε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - «Έχασα όραση και ακοή για έναν χρόνο»

Newsroom

Ο Άστον Κούτσερ έκανε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε εντελώς τη ζωή. Ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Running Wild with Bear Grylls: The Challenge appearance αποκάλυψε το αυτοάνοσο που επηρέασε την ακοή, την όραση και το περπάτημά του.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχα αυτή την εξαιρετικά σπάνια και περίεργη μορφή αγγειίτιδας, η οποία χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου αλλά και την ισορροπία μου», δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός, τονίζοντας ότι χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να επανέλθουν οι αισθήσεις και να αποκατασταθούν τα προβλήματα. «Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά ή αν θα περπατούσα ξανά», υπογράμμισε.

Μάλιστα, η περιπέτεια αυτή της υγείας του άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζει τίποτα. «Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου, ως κάτι που είναι φτιαγμένο για σένα, για να σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;», ανέφερε ο Άστον Κούτσερ. «Ξεκινάς να σερφάρεις πάνω στα προβλήματά σου αντί να ζεις κάτω από αυτά», είπε ο ηθοποιός που κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα διασκεδάζοντας. «Τι λένε όσον αφορά την επιβίωση; Οι καταιγίδες σε κάνουν πιο δυνατό. Και νομίζω ότι είσαι η ζωντανή απόδειξη αυτής της έκφρασης», απάντησε ο παρουσιαστής επαινώντας το κουράγιο του ηθοποιού.

 

Στο sneak peek που προβλήθηκε, ο 44χρονος ηθοποιός δήλωσε πως νιώθει «τυχερός που είναι ζωντανός» μετά τη μάχη που έδωσε με το αυτοάνοσο, για να είναι καλά στην υγεία του τώρα, ενώ τόνισε τον αντίκτυπο που αυτό είχε στον τρόπο που αντιλαμβάνεται πλέον τον κόσμο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραηθοποιόςπρόβλημα υγείαςΆστον Κούτσερ