Lifestyle|10.08.2022 17:45

Κλέλια Ρένεση: Σπάνιο στιγμιότυπο με την κόρη της, κάνουν διακοπές στη Γαύδο

Newsroom

Αυτή την περίοδο, η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Γαύδο, με την τριών ετών κόρη της. Η ίδια, μάλιστα, μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς δημοσίευσε στα social media ένα στιγμιότυπο της κόρης της, καλύπτοντας με μία κόκκινη καρδούλα το πρόσωπό της. 

«Σε πείσμα των καιρών και των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς, της γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές απ’ τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας κ των αρχαίων δασών. Αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα κι όταν εγώ θα πετώ ψηλά! Πέτα Κοραλιώ μου ψηλά, πάνω απ’ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!» έγραψε η πρωταγωνίστρια του «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

 

Σημειώνεται πως η Κλέλια Ρένεση έχει μιλήσει στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τη μητρότητα, η οποία ποτέ δεν ήταν στα σχέδιά της, μέχρι που ήρθε η μικρή Κοραλία στη ζωή της.

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο. Δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ούτε εγώ έχω οικογένεια δεμένη, σκόρπιοι είμαστε. Αλλά ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ή θα πάω προς τα εκεί, να γειωθώ, να μεγαλώσω το παιδί μου, γιατί ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό, θα “πατήσει” το εγώ και θα μαλακώσει τις γωνίες. Θα μάθω ν’ αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραinstagramηθοποιόςΓαύδοςΚλέλια Ρένεση