Πτήση τρόμου για Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ (vid)
NewsroomΜια άσχημη εμπειρία έζησε η Τζένιφερ Άνιστον, παρέα με τη φίλη της, Κόρτνεϊ Κοξ, το πρωί της Παρασκευής (16/2). Οι δύο κολλητές κι άλλες δώδεκα γυναίκες που ήταν μαζί τους πήγαιναν στο Μεξικό για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Τζένιφερ.
Κατά την απογείωση το αεροσκάφος παρουσίασε πρόβλημα με αποτέλεσμα να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με το TMZ, το αεροπλάνο έχασε μία ρόδα κατά τη διάρκεια της απογείωσης και παρά το γεγονός πως έφτασε στον εναέριο χώρο του Μεξικό άλλαξε πορεία.
Μάλιστα, ο πιλότος έπρεπε να κάνει κύκλους για ώρες, καίγοντας καύσιμα μέχρι να θεωρηθεί ασφαλές να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Οντάριο της Καλιφόρνια.
Ωστόσο, η ηθοποιός και η παρέα της, είναι όλοι ασφαλείς και παρά την περιπέτειά τους, βρήκαν άλλο τζετ και μετά από λίγες ώρες συνέχισαν το ταξίδι για τις διακοπές τους.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες