Lifestyle|16.02.2019 14:00

Στην υγειά μας: Οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση της εκπομπής είναι ανησυχητικές

Newsroom

Την ώρα που το «Survivor 3» μετατρέπεται από ναυαρχίδα σε Βατερλό, το δελτίο ειδήσεων πέφτει συνεχώς και ο Αντώνης Κανάκης δεν φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα, ήρθε και η πτώση για το «Στην υγεία μας, ρε παιδιά».

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου άλλαξε ημέρα προβολής λόγω του ριάλιτι επιβίωσης και βούλιαξε στα νερά του Άγιου Δομίνικου μαζί με την παραγωγή του Ατσούν Ιλικάλι. 

Παρά το γεγονός ότι η χθεσινή εκπομπή (15/2) είχε αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση τα νούμερα τηλεθέασης κινήθηκαν αρκετά χαμηλά. Έχοντας απέναντι του το «MasterChef 3» στο Star, αλλά και τo «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στον Alpha,  το χθεσινό «Στην υγειά μας ρε παιδιά», έπιασε με το ζόρι μέσο όρο τηλεθέασης 11,1%.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση ήταν και πάλι το «MasterChef 3», που έφτασε στο 25,5%, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν ο ΑΝΤ1, με τη θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Allou fun Mark» που έπιασε το 18%. Στην τρίτη θέση τερμάτισε το «Bake off Greece» του Alpha με 12% και στην τέταρτη θέση το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με μόλις 11,1%.

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

τηλεθέασηΣπύρος ΠαπαδόπουλοςΣτην υγειά μας ρε παιδιά