Lifestyle|17.08.2022 12:50

Madonna: Έγινε 64 και το γιόρτασε, ανταλλάσσοντας «καυτά» φιλιά στο στόμα με δύο γυναίκες

Newsroom

Με το δικό της... ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασε η Μαντόνα (Madonna) τα γενέθλιά της για άλλη μία φορά. Η «βασίλισσα της ποπ» δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία είναι ντυμένη μ' ένα μάξι φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού.

Στην αρχή, εμφανίζεται να κάνει στροφές μέσα σ' ένα σπίτι, ενώ αργότερα βρίσκεται μέσα σ' ένα αυτοκίνητο μαζί με δύο άλλες γυναίκες, τον ατζέντη της και άλλον έναν άνδρα. Μαζί με την παρέα της τσουγκρίζουν τα ποτά τους και της εύχονται «χρόνια πολλά». Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η Μαντόνα φιλά στο στόμα τις δύο γυναίκες που κάθονται δίπλα της. Στη λεζάντα έγραψε: «Φιλιά γενεθλίων με τις σκυ@@@ μου στο πλάι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που η Μαντόνα ανταλλάσει δημόσια φιλιά στο στόμα με άλλη γυναίκα. Η πρώτη φορά ήταν με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) στα βραβεία MTV, πριν από 19 χρόνια, ενώ στη συναυλία του φετινού Gay Pride της Νέας Υόρκη, η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τη ράπερ Tokischa και είπαν μαζί το «Hung Up» σε ρεμίξ. Από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν όταν η ράπερ έβαλε τη γλώσσα της ανάμεσα στα πόδια της 64χρονης σταρ, ενώ λίγο αργότερα οι δυο τους αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το στάδιο.

«Τι θέλει να αποδείξει, έχει γίνει ντροπιαστικό» 

Ζωή χωρίς πρόκληση είναι μια άδεια ζωή για τη Μαντόνα. Πριν από λίγο καιρό, είχε γίνει πάλι θέμα συζήτησης καθώς είχε δημοσιεύσει μία προκλητική σειρά φωτογραφιών στο Instagram που έκανε πολλούς χρήστες να πατήσουν like και άλλους τόσους να αναρωτιούνται «τι θέλει να αποδείξει»; Η 64χρονη ποπ σταρ, που είχε μια σειρά από τραυματισμούς τα προηγούμενα χρόνια, έχει δείξει στο Instagram και τις ουλές από τις απανωτές επεμβάσεις της στο γοφό, ενώ ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα άσκησης για αποθεραπεία.

Για άλλη μία φορά οι χρήστες των social σχολίασαν ότι η σταρ του Material Girl έχει γίνει αγνώριστη. Κάποιοι την κατηγόρησαν για «πορνογραφικό υλικό», άλλοι όμως - οι πιο πιστοί - απλά την αποκαλούν «άγγελο επί γης» .«Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ντροπιαστικό» έγραψε κάποιος.

Στη συνέχεια, το Instagram κατέβασε τις προκλητικές φωτογραφίες και ποιος είδε τη Μαντόνα και δεν τη φοβήθηκε. Η τραγουδίστρια τις ξανανέβασε και κατηγόρησε την πλατφόρμα για σεξισμό. Σε μια μακροσκελή ανάρτησή της, χαρακτήρισε αυστηρές τις πολιτικές περί γυμνού της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης και συνέκρινε το κοινωνικό στίγμα γύρω από τη γυναικεία θηλή με αυτό του «ψέματος» που έλεγαν για την «ειρηνική» μεταχείριση των κατακτητών στους ιθαγενείς Αμερικανούς στην Ημέρα των Ευχαριστιών.

 

Σημείωνεται, επίσης, ό,τι η φωτογράφισή της για το τεύχος του V Magazine δίχασε τους θαυμαστές της. Η Μαντόνα ποζάροντας «σ' ένα φόρο τιμής στη γοητεία και την τραγωδία» της Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Το εξώφυλλο της 64χρονης τραγουδίστριας είναι εμπνευσμένο από το «The Last Sitting» του Μπερτ Στερν, της τελευταίας φωτογράφισης που έκανε η Μέριλιν, μόλις έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, σε ηλικία 36 ετών. Η «βασίλισσα της ποπ» φωτογραφίζεται ημίγυμνη και με συνταγογραφούμενα χάπια να διακρίνονται στα καρέ.

«Δεν μας ενδιέφερε να ξανακάνουμε τις εικόνες ακριβώς, περισσότερο θέλαμε να εξερευνήσουμε τη σχέση μεταξύ φωτογράφου και υποκειμένου. Η φιλία, η καλλιτεχνική διαδικασία αλλά και πώς η τέχνη μπορεί να μιμηθεί τη ζωή και αντιστρόφως» δήλωσε ο φωτογράφος Στίβεν Κλάιν και πρόσθεσε: «Όταν έστειλα στη Μαντόνα τις φωτογραφίες, κατακυριεύτηκε από την ευθραυστότητα της Μέριλιν εκείνη τη στιγμή της ζωής της. Αποφασίσαμε να βρούμε μια σουίτα ξενοδοχείου και να προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε τη σχέση μεταξύ μιας σταρ και της κάμερας, το μυστήριο και τη μαγεία αυτής της δημιουργικής συνεργασίας».

 

Ο αισθησιακός χορός πάνω στο γραφείο του Τζίμι Φάλον

Παράλληλα, η Μαντόνα ήταν καλεσμένη στο «Late night show» του Τζίμι Φάλον και όπως πάντα έδωσε τροφή για σχόλια με όσα είπε και όσα έκανε στον αέρα της εκπομπής. Η βασίλισσα της ποπ κάθισε στην πολυθρόνα της εκπομπής του διάσημου παρουσιαστή για να προμοτάρει το νέο της ντοκιμαντέρ, «Madame X». Κάποια στιγμή, η Μαντόνα έδειξε το πραγματικό της... πρόσωπο. Σηκώθηκε και ανέβηκε αισθησιακά πάνω στο γραφείο του Φάλον. Τότε, ο παρουσιαστής, γελώντας, της έλεγε «σταμάτα», ενώ προσπαθούσε να καλύψει με το σακάκι του τη Μαντόνα. «Κανείς δεν πρόκειται να δει τίποτα, Θεέ μου» είπε η τραγουδίστρια. Η Μαντόνα, επιστρέφοντας στη θέση της, ανέβασε τη φούστα της και έδειξε τα εσώρουχά της (αλλά και τα «ενισχυμένα» της οπίσθια) στο κοινό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδίστριαειδήσεις τώραΜαντόναγενέθλια