Lifestyle|25.08.2022 13:42

Shaya: «Μου είπαν ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μην μπορώ να κάνω παιδιά» - Συγκινεί με την αποκάλυψή της

Newsroom

Μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ», η Shaya -η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τις Hi5- αποκάλυψε πως ένα γυναικολογικό πρόβλημα που είχε, την έκανε να πιστεύει πως μπορεί να μην αποκτήσει ποτέ παιδιά. Με τη βοήθεια ωστόσο ενός πολύ καλού γιατρού τα κατάφερε και γι’ αυτό θεωρεί πως ο γιος της είναι ένα θαύμα.

«Μου είπαν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορώ να κάνω παιδιά. Ο ερχομός του γιου μου είναι ένα θαύμα γιατί ήρθε από το πουθενά. Από εκεί που νόμιζα ότι δεν θα γίνω τελικά μητέρα, βρέθηκε μπροστά μου ο άντρας μου και ο θείος του που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους στην Ευρώπη. Μόλις έμαθε το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είπε ότι θα με κάνει καινούρια. Έτσι κι έγινε» εξομολογήθηκε, αρχικά, η τραγουδίστρια. 

Και συνέχισε, λέγοντας πως «έκανα χειρουργείο. Είχα πολλά ινομυώματα στη μήτρα, τα έβγαλα και μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος. Όταν μου είπαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορέσω να κάνω παιδιά, στενοχωρήθηκα, δεν γινόταν να μην στενοχωρηθώ. Ο πρώτος γυναικολόγος μου είπε ότι ήταν πολύ σοβαρό και δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου. Λέω βρήκα τον άνθρωπό μου, με τον οποίο μπορεί να κάνω ωραία οικογένεια κι εσύ μου λες ότι μπορεί να γίνει αφαίρεση μήτρας; Ευτυχώς όμως πήγα στον θείο του άντρα μου που είναι εξαιρετικός γυναικολόγος».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γυναικολόγοςτραγουδίστριαπαιδίειδήσεις τώραεγκυμοσύνη