Lifestyle|01.09.2022 11:00

Γιάννης Μπέζος: «Κόντεψα να αυτοκτονήσω σε ριγιούνιον, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μιλώντας για τους ηθοποιούς και τον διαχωρισμό τους σε «ποιοτικούς» κι «εμπορικούς», ο ίδιος σχολίασε: «Οι διαχωρισμοί ποιοτικού κι εμπορικού είναι άθλιοι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο και να κοιτάξουμε να κάνουμε καλή δουλειά».

Αναφορικά με τον χαρακτήρα του, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να προσέχει τι λέει, προκειμένου να γίνει αρεστός σε κάποιους. «Πρέπει να εννοούμε όσα λέμε, για να γίνουμε αρεστοί. Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής. Είναι απρόσωποι, ανύπαρκτοι και χωρίς υπόσταση» υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος, αλλά θέλω να ακούω κι ένα επιχείρημα. Δεν μπορώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων των άλλων. Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία, έχω μοχθήσει για αυτό και οι άνθρωποι το εκτίμησαν. Αν υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται, σημαίνει ότι έκανα καλά τη δουλειά μου». 

«Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά»

Επίσης, μίλησε για ένα ριγιούνιον, στο οποίο παρευρέθηκε και τελικά δεν αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις. «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες κι αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει. Εγώ πήγα μια φορά σε ένα ριγιούνιον και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτέρευσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι». 

Η νέα μουσική εκπομπή στο OPEN

Στη συνέχεια, αποκάλυψε αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει φέτος μουσική εκπομπή στο OPEN. «Φιλοδοξώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα δίωρο, κάτι στο οποίο θα μπορεί να μπει μ' έναν τρόπο και ο θεατής που παρακολουθεί εκείνη την ώρα γιατί είναι ακροατής και θεατής ταυτόχρονα. Αυτά που θα ακούσει θα μάθει τι τα γέννησε, γιατί τα τραγούδια έχουν ένα χρόνο που έγιναν, να τα ακούσει χωρίς πολλή φασαρία και θόρυβο. Πολύ μίνιμαλ. Θέλω να πάμε λίγο στην ουσία όσο μπορείς να το κάνεις αυτό στην τηλεόραση με τους καλεσμένους που ευχαριστώ από τώρα που θα έρθουν για να κάνουμε ένα δίωρο όχι πνευματικής αναζήτησης, αλλά λίγο να ξεχαστούμε και να θυμηθούμε ταυτόχρονα. Είπα εύκολα το ναι». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OPENειδήσεις τώραεκπομπήηθοποιόςΓιάννης Μπέζος