Lifestyle|01.09.2022 12:51

Μαριάννα Κιμούλη: «Ο πατέρας μου με συμβούλεψε να έχω γερό στομάχι»

Newsroom

Η Μαριάννα Κιμούλη, η οποία φέτος συμμετέχει στη συνέχεια της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη επιστρέφει με καταιγιστικές εξελίξεις που θα συνεπάρουν, γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέους χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωές τους. 

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που κάνω οπότε για μένα όλο αυτό είναι πολύ καινούριο οπότε μόνο ενθουσιασμό έχω. Έχω και πολύ άγχος και για τη συνέντευξη και για όλα. Όταν με πήραν τηλέφωνο για το Κόκκινο Ποτάμι, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Το ότι η πρώτη μου δουλειά είναι με αυτούς τους ανθρώπους και σε αυτή τη σειρά ήταν ό,τι πιο ιδανικό μπορούσε να μου συμβεί» δήλωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη. «Η συμβουλή που μου έδωσε είναι "πολλή πολλή δουλειά, αντοχή και γερό στομάχι". Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Μου κάνει κριτική συνέχεια, δεν κάνουμε άλλη δουλειά. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνώ μαζί του. Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του Κιμούλη, το έχω λύσει. Ήξερα ότι θα το αντιμετωπίσω. Το ότι είμαι γυναίκα βοηθάει, αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή, χειρότερη».

Η συνέχεια της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΠοιος είναι ΠρωινιάτικαΓιώργος ΚιμούληςΜανούσος ΜανουσάκηςΚόκκινο ποτάμιηθοποιόςOPEN