Lifestyle|03.09.2022 17:19

Κλαρίς Άλβες: Η ηθοποιός που έχει «κλέψει» την καρδιά του Μαρσέλο και έρχεται στον Πειραιά

Newsroom

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το απόλυτο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού καθώς έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο! Ο Μαρσέλο αναμένεται να βρεθεί στις αρχές της νέας εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση ενός θρύλου του ποδοσφαίρου, του Μαρσέλο, που θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα», έγραφε η ανακοίνωση που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο σπουδαίος Μαρσέλο με τη μυθική καριέρα, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 ετών και μάλιστα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πρόλαβαν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς του Europa League. Μετά από χρόνια έρχεται στη χώρα μας ένα όνομα τέτοιου βεληνεκούς για να αγωνιστεί στη Super League.

Στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του με τη Ρεάλ κατέκτησε πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα, πέντε Κύπελλα Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων. Είχε συνολικά 546 συμμετοχές και ήταν εκ των ηγετών της ομάδας. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 58 ματς με την Εθνική Βραζιλίας με την οποία έχει συμμετάσχει στα Μουντιάλ του 2014 και του 2018.

Την ίδια στιγμή, η δική του αγάπη βρίσκεται στην εδώ και 14 χρόνια σύζυγο του, Κλάρις Άλβες, την οποία δεν αποκλείεται να δούμε και την Ελλάδα. Ο Μαρσέλο έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την ηθοποιό Κλαρίς Άλβες με την οποία παντρεύτηκε το 2008 και έχει αποκτήσει δύο αγόρια.

Ο πρώτος τους γιος γεννηθηκε το 2009 και ονομάζεται Ένζο, για να ακολουθήσει το 2015 ο Λίαμ. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του καθώς είναι μέλος της ομάδας Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

 

 

Ποια είναι η Κλαρίς Άλβες

Η Κλαρίς Άλβες γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1988 στο Ρίο ντε Τζανέιροτης Βραζιλίας. Η Κλαρίς σπούδασε υποκριτική σε διάφορες χώρες. Μιλάει επίσης άπταιστα πολλές γλώσσες, όπως ισπανικά, αγγλικά, ιταλικά και πορτογαλικά. Η Κλαρίς γνώρισε τον σύζυγό της σε μια παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο όταν ήταν 15 ετών. Ο αδελφός της ήταν αυτός που τους σύστησε ο ένας στον άλλον. Έβγαιναν μαζί για μερικά χρόνια πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το 2008.

Η Κλαρίς Άλβες είναι επαγγελματίας ηθοποιός και προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Εκτός από τις 2.000 ώρες εκπαίδευσης στη δραματική τέχνη, η Κλαρίς ζωντανεύει κάθε ρόλο που υποδύεται, ενώ είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Diminuta», σε σκηνοθεσία Bruno Saglia το 2018.

 

Η Άλβες είναι αρκετά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με περισσότερους από 607 χιλιάδες followers στο Instagram, της αρέσει να μοιράζεται τις φωτογραφίες της και στιγμιότυπα με την οικογένειά της με τους θαυμαστές της. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και συχνά ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή. Ο Μαρσέλο μάλιστα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της Άλβες σημειώνοντας στη λεζάντα πως ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι και τη σύζυγό του.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΜαρσέλοΟλυμπιακόςσύζυγος