Lifestyle|05.09.2022 20:22

Ελένη Καστάνη: Πέθανε ο πρώην σύζυγός της – Τα δάκρυα on camera

Newsroom

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και σήμερα ήταν η ημέρα πρεμιέρας για τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης, εκτός της Μπέττυς Μαγγίρα που έχει κάνει ήδη πρεμιέρα στο OPEN. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό τους κοινό, μέσα από την εκπομπή τους «Breakfast@star». Μαζί τους οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου και Λιλή Πυράκη, η αστρολόγος Άση Μπήλιου και ο μάγειρας Σταύρος Βαρθαλίτης, ενώ σε ρόλο έκπληξη είναι η ηθοποιός Ελένη Καστάνη.

«Καλημέρα! Επιτέλους είμαστε εδώ με τόση μεγάλη χαρά. Ανυπομονούσα τόσο πολύ να πω αυτή την πρώτη καλημέρα. Εγώ προσωπικά δεν κοιμήθηκα το βράδυ. Έχουμε τόση χαρά μέσα μας, να φτιάξουμε τη διάθεσή σας. Έχουμε θετική ενέργεια» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου και καλωσόρισε τη νέα της ομάδα. «Έχουμε ετοιμάσει το πιο απολαυστικό, το πιο δροσερό, ανέμελο και φρέσκο Breakfast» πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Νωρίτερα, η Ελένη Καστάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον θάνατο του πρώην συζύγου της, μην καταφέρνοντας να κρύψει τη συγκίνησή της και ξεσπώντας σε κλάματα. «Όλοι απορούν αυτό, πώς είπα το ναι σε μια πρωινή εκπομπή και τι θα κάνω εγώ εκεί. Σκέφτηκα, ότι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσω αυτό που τόσα χρόνια με περιτριγυρίζει κι εγώ έλεγα όχι. Αναρωτιέμαι ποιος σκέφτηκε εμένα γι’ αυτό τον ρόλο. Ίσως έχει παίξει ρόλο το ότι πολλές φορές σε συνεντεύξεις μου αναφερόμουν στην πολύ καλή σχέση που είχα με τον πρώην σύζυγό μου. Είχαμε μια μοντέρνα σχέση. Είχαμε πάρει χρόνια διαζύγιο και μέναμε πάνω - κάτω. Τα χρήματα δεν ήταν το κίνητρο για να πω "ναι". Ήθελα να κάνω κάτι χαρούμενο που θα έχω επαφή με τον κόσμο» δήλωσε, αρχικά, η ηθοποιός. 

Και συνέχισε: «Μη με συγκινείς τώρα. Άσε με τώρα να μην κλαίω γιατί δεν το έχω πει και συγκινούμαι. Έλεγα πρόσφατα σε μια φίλη μου ότι ο Θεός μου τους παίρνει όλους νέους. Μου άφησε τη μαμά μου που είναι 93 ετών και είναι μια χαρά για να με στηρίζει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατερίνα Καινούργιουειδήσεις τώραηθοποιόςθάνατοςσύζυγοςΕλένη Καστάνη