Lifestyle|18.02.2019 09:13

Τα ζώδια της Δευτέρας (18/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ευνοείτ ο να ασχοληθείς µε δραστηριότητες που αγαπάς! Επίλεξε ένα χόµπι σου ή πέρασε τον χρόνο σου µε µια καλλιτεχνική δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να εκφραστείς. Καλή ιδέα είναι να βγεις έξω µε κάποιον φίλο σου ή τον/τη σύντροφό σου καθώς αναζητάς να περάσεις καλά.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο δουλειές που πρέπει να κάνεις για την οικογένειά σου. Αυτές ίσως είναι γραφειοκρατικές ή δουλειές του σπιτιού. Νιώθεις καλά µε την ενασχόληση µε το σπίτι και ίσως αναζητήσεις µόνος/η σου τις δουλειές του σπιτιού για να µη «φορτωθείς» µε εξωτερικές υποχρεώσεις που δεν θα σου αρέσουν.

Δίδυµοι

Καλή ηµέρα για να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά, δηµόσιες σχέσεις! Συναντήσου µε ανθρώπους που επιθυµείς να µάθεις τα νέα τους, τηλεφώνησε σε κάποιον/α που χαθήκατε, πιες καφέ µε τον/την κολλητό/ή σου! Η Σελήνη στον Λέοντα βοηθάει να πραγµατοποιήσεις ό,τι βάλεις στο µυαλό σου, ιδιαίτερα αν σχετίζεται µε κόσµο!

Καρκίνος

Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, γι’ αυτό ίσως το µυαλό σου κολλήσει σε οικονοµικά ζητήµατα και τρόπους εξοικονόµησης χρηµάτων. Η Σελήνη στον Λέοντα χαρίζει ευκαιρίες να διευθετήσεις σωστά ένα οικονοµικό ζήτηµα, να κάνεις νέα συµφωνία ή να διαπραγµατευτείς µια οικονοµική συµφωνία.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι ευνοϊκή για συναντήσεις µε αγαπηµένους σου. Εύκολα κερδίζεις τις εντυπώσεις, εκµεταλλεύσου το φέρνοντας κοντά σου εκείνους που επιθυµείς σε προσωπικό ήε παγγελµατικό επίπεδο. Το «µελανό» σηµείο είναι οι εγωιστικές σου τάσεις που αν εµφανιστούν δεν περνούν απαρατήρητες.

Παρθένος

Δεν έχεις όρεξη να φροντίσεις τους άλλους όπως συνηθίζεις, καθώς η Σελήνη υπενθυµίζει πως πάνω απ’ όλα πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου. Ξεκουράσου ή κάνε κάτι που επιθυµείς, µακριά από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις. Σήµερα είσαι αρκετά καχύποπτος/η και αυτό µπορεί να δηµιουργήσει αποστάσεις µε τους γύρω σου.

Ζυγός

Ασχολήσου µε οµαδική δραστηριότητα, πρόσφερε βοήθεια κάπου που θεωρείς πως τη χρειάζονται ή βοήθησε ηθικά ή πρακτικά φιλικό πρόσωπο. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει ό,τι σχετίζεται µε συλλογικές δραστηριότητες ή οµαδική εργασία. Συγκυρίες καλές για να γνωρίσεις κόσµο κάνοντας δηµόσιες σχέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα δηµιουργεί ανάγκη να δεις επαγγελµατικά ζητήµατα καθώς έχει µεγάλη σηµασία η αναγνώρισή σου στον επαγγελµατικό τοµέα. Ηµέρα καλή για συναντήσεις µε ανθρώπους που σχετίζεσαι επαγγελµατικά. Σε συζήτηση για δουλειά εκµεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες για να αυτοδιαφηµιστείς.

Τοξότης

Καλή ηµέρα για εκδροµή, για να αρχίσεις την έρευνα για ταξίδι στο εξωτερικό ή για να διαβάσεις ένα βιβλίο του ενδιαφέροντός σου. Η Σελήνη στον Λέοντα σε ταξιδεύει νοητά ή φυσικά. Οτιδήποτε και αν κάνεις είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς και αυτό δεν βοηθά αν δεν σου προσφέρει τρόπους να ξεφύγεις από τις σκέψεις σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα αναµοχλεύει σκέψη και συναισθήµατα. Παίρνεις τα πάντα πολύ σοβαρά και σε κάνει να τα βάλεις µε αγαπηµένους σου, που θα πουν κάτι που θα πάρεις τις µετρητοίς. Ενα οικονοµικό ζήτηµα σχετικό µε δάνειο, ή δηµόσιο οργανισµό ίσως σε απασχολήσει, όµως σήµερα θα το διευθετήσεις προς όφελός σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σε απασχολούν τα ζητήµατα των άλλων. Η προσοχή στρέφεται στους αγαπηµένους σου, τους συνεργάτες, τον/τη σύντροφο, και οι ώρες που θα περάσετε µαζί θα ενδυναµώσουν τις µεταξύ σας σχέσεις. Ηµέρα πολύ καλή για να συζητήσεις για µια νέα επαγγελµατική συµφωνία.

Ιχθύες

Εχεις καθηµερινές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη στον Λέοντα δείχνει πως αυτές είναι το φόρτε σου. Εκµεταλλεύσου τη διάθεσή σου για να ξεµπερδεύεις και σίγουρα θα τα καταφέρεις. Καλό είναι να αφήνεις κενά από τη µια δουλειά στην άλλη για να ξεκουράζεσαι, αλλά και για να είσαι πιο ευέλικτος/η αν υπάρξουν αλλαγές.

αστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιοζώδια