Lifestyle|06.09.2022 14:00

Μάγδα Τσαγγάνη: Δείχνει τα ερείπια του καμένου σπιτιού της - «Νιώθω σαν παράλυτη»

Newsroom

Δύσκολες ώρες περνά η Μάγδα Τσαγγάνη. Το διαμέρισμα της ηθοποιού καταστράφηκε από έκρηξη που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου επί της οδού Αχαρνών. Ένας εργαζόμενος στην επιχείρηση τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να μην είμαι εγώ. Νιώθω σαν παράλυτη. Εδώ είμαι από το '60 που αγόρασα το σπίτι. Δεν θα μείνω ξανά. Όταν έγινε η έκρηξη ήμουν όρθια με ένα φιλικό μου ζευγάρι, έτοιμοι να πάμε σε μία δουλειά. Ακούω το μπαμ, κοιτάζω τον πολυέλαιο και βλέπω ότι είναι ακούνητος. Ένας κύριος μας έσωσε τη ζωή όταν μας είπε ν' ανέβουμε στην ταράτσα. Πηδήξαμε στη διπλανή πολυκατοικία και βγήκαμε από την άλλη οδό. Καταστράφηκαν τα πάντα. Μένω σ' ένα φιλικό ζευγάρι» είπε, αρχικά, η ηθοποιός. 

Και πρόσθεσε: «Μας είπαν να πάμε να μείνουμε στις κατασκηνώσεις του Μαραθώνα, αλλά εγώ αρνήθηκα. Θα κάνουμε μήνυση όλοι οι ιδιοκτήτες αλλά είναι χρονοβόρα ιστορία. Ενδέχεται η πολυκατοικία να είναι πλέον μην κατοικήσιμη».  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραηθοποιόςπυρκαγιάέκρηξη