Lifestyle|09.09.2022 14:00

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θα στείλω μήνυμα, περιστέρι και ευχές στη Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα του GNTM

Newsroom

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην εκπομπή Super Kατερίνα για το «Asia Express» και τις σχέσεις της με τον παρουστιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, αλλά και για την πρεμιέρα του GNTM και τη Βίκυ Καγιά, η οποία είχε σχολιάσει ότι δεν έχει λάβει κανένα μήνυμα από τα μέλη της παλιάς κριτικής επιτροπής, λέγοντας χαρακτηριστικα: «Δεν τους λείπω, δεν μου λείπουν».

Ειδικότερα ανέφερε: «Με τον Πέτρο δεν τσακωθήκαμε ούτε μία στιγμή, είναι ένας γλυκύτακος άνθρωπος,περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Όλο το ταξίδι είχε δύσκολες καταστάσεις γιατί ήταν στην Ασία, είναι μια νέα εμπειρία».

«Θα στείλω μήνυμα και ευχές θα στείλω και περιστέρια θα στείλω», είπε αναφορικά με την πρεμιέρα του GNTM και το σχόλιο της Βίκυς Καγιά. «Την Σοφία (Xατζηπάντελή) την περιμένω από το καλοκαίρι, δεν έχω ανησυχία για το GNTM, είναι από τις πιο ωραίες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση». Kαι συμπλήρωσε: «Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές πρέπει να πάνε καλά και να κάνουν τον σκοπό τους, που είναι να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο. Θα στείλω σε όλους ευχές, γιατί πραγματικά τις έχουμε ανάγκη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


GNTMΒίκυ Καγιάειδήσεις τώραΖενεβιέβ ΜαζαρίAsia ExpressΣοφία Χατζηπαντελή