Lifestyle|12.09.2022 17:00

GNTM 5: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα η Βίκυ Καγιά – «Σαν κι εσένα δεν υπάρχει άλλη να ξέρεις»

Newsroom

Το Greece’s Next Top Model, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star και κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Τα πρώτα trailers έχουν ήδη κυκλοφορήσει, δίνοντας μια ιδέα απ’ όσα θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας. Φέτος το GNTM ανατρέπει τα στερεότυπα, αφού για πρώτη φορά δεν υπάρχει το ηλικιακό όριο ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Top Model.

«Eίμαι 79 ετών, πηγαίνω σχολείο και τα βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο σε σκουπίδια», παρουσιάζεται να λέει στην κάμερα μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM 5. Ενώ μια άλλη σχολιάζοντας την ηλικία της και την στάση ζωής της αναφέρει στους κριτές: «Μπορεί να είμαι 47 αλλά νιώθω 17».

Μία από τις παραπάνω διαγωνιζόμενες του GNTM 5 φαίνεται πως έκανε την Βίκυ Καγιά να ξεσπάσει σε κλάματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Δεν έχει καμία σημασία, τα στερεότυπα έχουν σπάσει. Σαν κι εσένα δεν υπάρχει άλλη, να το ξέρεις», είπε με δάκρυα στα μάτια η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο Breakfast@Star από το πλατό του Shopping Star. «Φέτος του δώσαμε και κατάλαβε» είπε για τα πάρτι και τις παρουσιάσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας. Μάλιστα όπως είπε δεν κατάλαβε τι έγινε μεταξύ του Χάρι Στάιλς και του Κρις Πρατ καθώς ήταν στην αίθουσα. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε στον 7ο χρόνο. Έχω εμπνευστεί από outfit παίκτριας. Έχω ζητήσει ρούχα από παίκτριες αλλά δεν μου τα έδωσαν ποτέ! Έχω παράπονο από τη μαμά μου που δεν είχε μεριμνήσει να μου αφήσει ρούχα της. Ενώ εγώ κάνω γκαρνταρόμπα για την Μπιάνκα, τον Κάρολο και για μένα» είπε μιλώντας για το Shopping Star.

«Στα “πεσίματα” είμαι πάντα λουσμένη, άβαφη, δεν ξέρω πότε θα μου την πέσουν, δεν έχω βάλει ένα κραγιόν! Πολλούς δημοσιογράφους τους γνωρίζω, δουλεύετε σκληρά για τα θέματά σας οπότε απαντώ» είπε για το γεγονός ότι μιλάει πάντα όταν τη σταματάνε οι δημοσιογράφοι που την περιμένουν για δηλώσεις. «Τεράστιες ανατροπές, πιστεύω ότι είμαστε update, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη ότι θα πάνε όλα καλά, και όταν θα πάνε πάρα πολύ καλά θα χαρώ ακόμα παραπάνω!», είπε για το GNTM.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίκυ Καγιάειδήσεις τώραGNTM 5GNTM