Lifestyle|14.09.2022 14:47

Ο Justin Bieber και η Hailey γιορτάζουν 4 χρόνια γάμου: «Ο καλύτερός μου φίλος» - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Newsroom

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και η Χέιλι (Hailey Bieber) θυμούνται σήμερα μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2018, γιόρτασε την Τρίτη την τέταρτη επέτειο του ως παντρεμένο ζευγάρι.

Ο Καναδός τραγουδιστής μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη selfie με τον ίδιο και τη σύζυγό του να βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον με ένα κουτάβι ανάμεσά τους. «Ευτυχισμένη επέτειο στην καλύτερη φίλη και σύζυγό μου @haileybieber .. ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο με κάθε τρόπο», έγραψε ο 28χρονος Justin στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

 

Απηχώντας το ίδιο συναίσθημα, η Hailey, 25 ετών, μοιράστηκε επίσης μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram με ένα καρουζέλ από εικόνες του ζευγαριού.

«4 χρόνια παντρεμένη μαζί σου», έγραψε στη λεζάντα. «Ο πιο όμορφος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ... ο έρωτας της ζωής μου. Ευχαριστώ τον Θεό για σένα».

 

Ένα στιγμιότυπο δείχνει το ζευγάρι να δίνει ένα φιλί στη γαμήλια τελετή τους στη Νότια Καρολίνα, που πραγματοποιήθηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά τον γάμο τους σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, με το πέπλο της Baldwin να γράφει «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Αυτό το καλοκαίρι, το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στις Μπαχάμες, αφού ο Justin διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay-Hunt και αναγκάστηκε να αναβάλει το αμερικανικό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας του Justice World Tour.

Μετά την επιστροφή τους, το ζευγάρι έκανε διακοπές σε λίμνη στο Idaho με την οικογένεια και τους φίλους του, συμπεριλαμβανομένου του Usher. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε χαμογελαστό σε μια βάρκα να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Ο Bieber μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες από το ταξίδι στο λογαριασμό του στο Instagram.

 

«Η Hailey έχει υποστηρίξει τόσο πολύ τον Justin, ακριβώς όπως και εκείνος την υποστήριξε με τα προβλήματα υγείας της», δήλωσε στο PEOPLE μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, αναφερόμενη στο μικροεγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το μοντέλο τον Μάρτιο, το οποίο προκλήθηκε από θρόμβο αίματος που έφτασε από την καρδιά της στον εγκέφαλό της. Μιλώντας στο Harper's Bazaar τον περασμένο μήνα, η ιδρύτρια του Rhode μίλησε για τους αγώνες της υγείας της και του συζύγου της και για το πώς συνέχισαν να είναι δυνατοί μέσα στα σκαμπανεβάσματα.

«Εξακολουθεί να είναι ο άνθρωπος στον οποίο θέλω να επιστρέφω», δήλωσε η Hailey στη συνέντευξη. «Μπορεί να πεταχτώ κάπου και να πάω να κάνω μια δουλειά, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω και να κάνουμε παρέα». Η Hailey αναγνώρισε επίσης ότι ο γάμος απαιτεί δουλειά. «Αισθάνομαι ότι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που έχει γίνει και από τις δύο πλευρές», είχε πει τότε. «Στο τέλος της ημέρας, όμως, είναι ο καλύτερός μου φίλος, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται πολλή δουλειά για να λειτουργήσει».

«Ξέρω ότι τελικά, όταν έρθουν τα παιδιά στο προσκήνιο, θα είναι μια εντελώς άλλη εποχή για να βρούμε πώς να το κάνουμε να λειτουργήσει», είπε.

Hailey Bieber: Μια μπαλαρίνα στην καρδιά ενός ποπ σταρ

Ο κορυφαίος ποπ σταρ αφηγήθηκε την ιστορία του στο ντοκιμαντέρ «Justin Bieber: Seasons» και ένα από τα πρόσωπα που παραδέχθηκε ότι του έσωσε τη ζωή, διδάσκοντάς του το πώς να αγαπάει είναι η σύζυγός του Χέιλι Μπάλντγουιν Μπίμπερ. Η 24χρονη Αμερικανίδα, την οποία θεωρούν μία από τις ομορφότερες παρουσίες στις διεθνείς πασαρέλες αυτή τη στιγμή, γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1996 στην Αριζόνα. Είναι κόρη του Αμερικανού ηθοποιού Στίβεν Μπάλντουιν και και της Βραζιλιάνας γραφίστριας Κένυα Ντεοντάτο Μπάλντουιν. Στα εφηβικά της χρόνια φοίτησε στο American Ballet Theater της Νέας Υόρκης, καθώς το όνειρό της αρχικά ήταν να γίνει μπαλαρίνα. Δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός στο ξεκίνημά της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει.

Τον Μάιο του 2018 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, με τον οποίο έβγαιναν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και παλαιότερα. Στις 7 Ιουλίου 2018 αρραβωνιάστηκαν και τον Νοέμβριο του 2018 επιβεβαίωσαν τον πολιτικό τους γάμο που έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου. Έκτοτε εκείνη άλλαξε το όνομα της στα social media σε «Χέιλι Μπίμπερ» ενώ χρησιμοποιεί το νέο της επώνυμο και στα επαγγελματικά της. Το ζευγάρι έκανε και θρησκευτικό γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 στη Νότια Καρολίνα. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γάμοςμοντέλοτραγουδιστήςειδήσεις τώραΤζάστιν ΜπίμπερΧέιλι Μπίμπερ