Lifestyle|21.09.2022 09:12

Κέιτ Γουίνσλετ: Eπέστρεψε στο πλατό μετά από τραυματισμό στα γυρίσματα ταινίας στην Κροατία

Newsroom

Η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) επέστρεψε στα πλατό μετά από τραυματισμό στο πόδι, κατά τη διάρκεια κινηματογραφικών γυρισμάτων στην Κροατία.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο σκηνικό, στο χωριό Κουπάρι, κοντά στο Ντουμπρόβνικ, όπου βρισκόταν όταν συνέβη το ατύχημα. Σύμφωνα με τη Mirror, η Αγγλίδα ηθοποιός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ντουμπρόβνικ.

Σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ εκπρόσωπος της ηθοποιού αναφέρει: «Η Κέιτ γλίστρησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπως απαιτείται από την παραγωγή». «Είναι καλά και θα κάνει γυρίσματα, όπως είχε προγραμματιστεί, αυτή την εβδομάδα» σημειώνει.

Στην ταινία «Lee», που γυρίζεται στην Κροατία, η Κέιτ Γουίνσλετ υποδύεται τη θρυλική Αμερικανίδα φωτογράφο του περιοδικού Vogue, Λι Μίλερ. Η ταινία καταγράφει, μεταξύ άλλων τον ρόλο της Μίλερ ως πολεμικής ανταποκρίτριας του περιοδικού την περίοδο του Β' Παγκόσμιου Πολέμου.

 

Το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Grand» που βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Κροατία το 1991 στην ταινία προβάλλεται ως ερείπια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η σεναριογράφος της ταινίας The Post, Λιζ Χάνα, γράφει το σενάριο σε συνεργασία με το The Lee Miller Archives. Εκτός από τη Γουίνσλετ ως Μίλερ, ο Τζουντ Λο θα υποδυθεί τον Ρόλαντ Πένροουζ και ο Τζος Ο' Κόνορ θα είναι ο Άντονι Πένροουζ. Η Άντρια Ράιζμπορο θα ενσαρκώσει την Όντρεϊ Γουίδερς και η Μαριόν Κοτιγιάρ θα είναι η Σολάνζ Ντ' Αγιέ διευθύντρια μόδας της γαλλικής Vogue που ήταν στενή σύμμαχος της Μίλερ.

«Δεν είναι απολύτως βιογραφική ταινία» είχε πει η Γουίνσλετ για την ταινία το περασμένο φθινόπωρο. «Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να βρούμε την πιο ενδιαφέρουσα δεκαετία στη ζωή της. Ήταν η περίοδος από το 1938 έως το 1948 που την οδήγησε στον πόλεμο. Είμαι έκπληκτη που δεν έχει γυριστεί ποτέ ταινία για αυτή την απίστευτη γυναίκα.

Την έχουν παρεξηγήσει και τόσο συχνά την βλέπουν μέσα από τον φακό ενός άντρα. Αυτό που έκανε, ως γυναίκα φωτογράφος στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν ότι επιμόρφωνε τους ανθρώπους για το τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια του πολέμου. Η Λι ήταν η γυναίκα που κατέγραφε τον πόλεμο για τις γυναίκες, μέσα από τα γυναικεία μάτια, για ένα γυναικείο περιοδικό» ανέφερε η Αγγλίδα ηθοποιός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραταινίαΚροατίαΚέιτ Γουίνσλετηθοποιός