Lifestyle|04.10.2022 17:26

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι - Εκνευρισμένος ο τραγουδιστής από την απόφαση

Newsroom

Το πρωί της Τρίτης 4 Οκτωβρίου, η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη, βρέθηκαν στα δικαστήρια και πιο συγκεκριμένα κτίριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς ο frontman των Onirama κατηγορείται για παραβίαση της καταβολής της διατροφής κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», όταν το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2019, «όρισαν χρηματικό ποσό ύψους 4.000 ευρώ το οποίο έπρεπε να καταβάλει ο Θοδωρής Μαραντίνης στην πρώην σύζυγό του για τη διατροφή των δύο γιων που είχε αποκτήσει μαζί το ζευγάρι, καθώς δεν έπρεπε ν' αλλάξει τίποτα από τις συνήθειες των παιδιών», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha, Μάρω Κανελλάκη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ενώ όλα ξεκίνησαν μία χαρά, κάποια στιγμή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο τραγουδιστής δεν μπορούσε ν' ανταποκριθεί στο συμφωνηθέν ποσό. Έτσι, το ζευγάρι έκανε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, όπου η διατροφή μειώθηκε στα 2.000 ευρώ

Όταν ανέβηκε στο βήμα η παρουσιάστρια του MEGA, ισχυρίστηκε πως ο πρώην σύζυγός της αν και είχε οικονομικές απολαβές κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, καθώς έκανε περίπου 70 συναυλίες και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, συνέχισε να μην καταβάλει το ποσό που όφειλε για τη χρονική περίοδο του 2020. Παράλληλα αγόρασε ένα πολυτελές αμάξι 80.000 ευρώ.

«Αναγκάστηκε να μου δώσει ο πατέρας μου λεφτά»

Η παρουσιάστρια επισήμανε, επίσης, πως δεν νιώθει καλά και ντρέπεται γι' αυτό που γίνεται, καθώς είναι δημόσιο πρόσωπο και ουσιαστικά όλο αυτό δεν θέλει να πάρει δημοσιότητα, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν ν' αποφευχθεί. «Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε κάποια χρήματα και μπορούσε να τα προσκομίσει, σύμφωνα με την ίδια, αλλά εκείνος αδιαφόρησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι, αναγκάστηκε να της δώσει ο πατέρας της λεφτά, τα οποία φαίνονται στον τραπεζικό της λογαριασμό» περιέγραψε η δημοσιογράφος. 

Σημειώνεται πως ο τραγουδιστής κατέβαλε μονάχα 5.000 ευρώ πριν γίνει το δικαστήριο αντί όλου του ποσού που χρωστούσε, ώστε να δείξει μία κίνηση καλής θέλησης. «Όταν ανέβηκε ο πατέρας του στο βήμα είπε ότι του έδωσε 10.000 ευρώ για να μπορέσει να νοικιάσει ένα σπίτι, ν' αγοράσει αυτοκίνητο και ότι τα χρήματα δεν έφταναν για να δώσει ο τραγουδιστής όλο το ποσό της διατροφής».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής από την πλευρά του ισχυρίστηκε πως έπρεπε να δώσει χρήματα στην εφορία και να πληρώσει τη δόση του αυτοκινήτου που είναι 400 με 500 ευρώ. Επίσης, αρνήθηκε πως κατέβαλε το ποσό των 80.000 ευρώ για αγορά αυτοκινήτου υποστηρίζοντας ότι δεν είναι καινούργιο αλλά μεταχειρισμένο. 

Τι δήλωσε η Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Στο πλευρό της παρουσιάστριας στο δικαστήριο ήταν οι κουμπάροι και καλοί της φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά. «Δεν είμαι ευχαριστημένη γιατί εδώ εκπροσωπώ τα παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων η Χρηστίδου στις κάμερες, αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί.

Εκνευρισμένος ο Μαραντίνης με την απόφαση του δικαστηρίου

Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εναντίον του Θοδωρή Μαραντίνη και πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΣίσσυ ΧρηστίδουΘοδωρής ΜαραντίνηςOniramaδικαστήριοδιατροφήδιαζύγιο