Lifestyle|06.10.2022 10:40

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Για να μπω στο ρόλο του "Ροβινσώνα Κρούσου", πούλησα μέχρι και το αυτοκίνητό μου, πηγαίνω παντού με τα πόδια»

Newsroom

Το βράδυ της Τέταρτης (5/10), ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη πριν από κάποια χρόνια. «Όταν έπαθα το ατύχημα, ο Σταύρος Σβήγκος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε από πάνω μου και ήταν η φωνή του που άνοιξε τα μάτια μου. Τυχαία βρέθηκε στο σημείο, άφησε το αυτοκίνητό του και έτρεξε να με βοηθήσει. Αυτόν τον άνθρωπο ό,τι και να γίνει στα 80 μου αυτόν τον άνθρωπο θα τον θυμάμαι» δήλωσε. 

Ο ηθοποιός επέστρεψε τηλεοπτικά, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» του OPEN, ενώ αναφέρθηκε και σ' έναν άλλο ρόλο, αυτόν του «Ροβινσώνα Κρούσου», λέγοντας πως για να μπει στον ρόλο χρειάστηκε να πουλήσει μέχρι και το αυτοκίνητο του και πως πλέον «πηγαίνω παντού με τα πόδια».

Παράλληλα, μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει την υποκριτική πριν από λίγο καιρό. «Το είπα αλλά η πραγματικότητα δεν με δικαίωσε. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μπήκα σε αυτόν το χώρο επειδή το ήθελα, προέκυψε. Κάθε φορά που ήταν να φύγω, κάποιος με κρατούσε. Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή τελικά, την ανάγκη μου να καταλάβω τι θέλεις και να σου δώσω με τη μετάφρασή μου αυτό που θα σε πάει μέχρι το τέλος της μέρας. Τελικά την πάτησα. Δεν θέλω ν' αποχωρήσω από αυτόν το χώρο, αλλά να την παλέψω μ' έναν άλλον τρόπο. Γι' αυτό λέω ότι από αυτήν την κατάσταση βγαίνω νικητής, ακόμα κι αν δεν μου βγει».

Κλείνοντας, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε ανοιχτά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ των όσων εκτυλίσσονται στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων. Σημειώνεται πως τον περασμένο Ιούνιο υπήρξαν κάποιες αναφορές για περιστατικά πιστών που φέρονται να θεραπεύτηκαν από παθήσεις ή προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετώπιζαν, μετά την επίσκεψή τους στον ναό. 

«Είναι η πρώτη φορά που έχω ανεβάσει κάτι σαν δήλωση υποστήριξης για έναν άνθρωπο (πατέρα Δημήτριο), ο οποίος είναι εκεί τόσα χρόνια. Δεν ενοχλεί κανέναν. Έρχονται χρόνια χιλιάδες άνθρωποι. Δεν τον βρίσκεις για να τον δεις. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν από αυτό που έχουν ακούσει, αφού άκουσαν γι’ αυτό πήγαν και το είδαν, αφού το είδαν το βίωσαν, αφού το βίωσαν το έκαναν καθημερινότητά του» δήλωσε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λεωνίδας ΚαλφαγιάννηςThe 2night showειδήσεις τώραΈρωτας ΦυγάςΣταύρος Σβήγκος