Lifestyle|08.10.2022 16:11

Σταμάτης Φασουλής: «Από τη δουλειά μου έβγαλα πολλά χρήματα, χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες»

Newsroom

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για το J2US, το οποίο κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 20:00, την επιστροφή του στη θέση του κριτή και τη σχέση του με τους υπόλοιπους, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

«Δεν έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αγαπησιάρης προς όλους και είναι κι ο ίδιος αγαπητός σε όλους. Είναι ένας λόγος για το σόου», σχολίασε και ανέφερε ότι θα του λείψει πολύ η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δεν θα βρίσκεται φέτος μαζί τους. «Θα μου λείψει η Μαρία Μπακοδήμου. Είχαμε γίνει μια παρέα, περνούσαμε πάρα πολύ ωραία, με μυστικά που δεν λέγαμε ούτε στους δικούς μας ανθρώπους, ανταλλάξαμε ζωές σχεδόν», δήλωσε.

Αναφορικά με τη Δέσποινα Βανδή και το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη είπε πως δεν είχε καταλάβει το παραμικρό, μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκε. Μάλιστα, δήλωσε πως θα τη σκηνοθετούσε. «Βεβαίως, θα την σκηνοθετούσα. Την είχα δει στο Mama Mia και ήταν εξαιρετική. Έχω κάτι υπόψη μου, αλλά θέλει ακόμα δύο χρόνια να μεγαλώσει ηλικιακά, ο ρόλος είναι για μεγαλύτερη ηλικία».

Αναφορικά με τα χρήματα που κέρδισε από τη δουλειά του και τους έρωτες που έζησε, σημείωσε: «Από την δουλειά μου έβγαλα πολλά χρήματα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν χρειάζεται να δουλεύω από εδώ και πέρα. Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα». Τέλος, αναφέρθηκε στη σάτιρα στη σύγχρονη κοινωνία. «Λόγω του πολιτικά ορθού η σάτιρα και η κωμωδία "πνίγονται" σήμερα. Ο κόσμος γίνεται πιο πουριτανός, πιο αντισηπτικός. Ζούμε σε ένα περιβάλλον αποστειρωμένο», τόνισε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δέσποινα ΒανδήΝίκος Κοκλώνηςειδήσεις τώραΣταμάτης ΦασουλήςJ2US