Lifestyle|09.10.2022 09:14

Joker: Η Margot Robbie δηλώνει ενθουσιασμένη που η Lady Gaga θα ενσαρκώσει τη Harley Quinn - «Θα κάνει κάτι απίστευτο»

Newsroom

Η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη Lady Gaga, η οποία θα αναλάβει το ρόλο της Harley Quinn στο επερχόμενο sequel του «Joker», με επίσημο τίτλο «Joker: Folie a Deux». Ο Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix), ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για τον ομώνυμο χαρακτήρα στην πρώτη ταινία Joker, θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Lady Gaga. Ενώ δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Gaga αναλαμβάνει το ρόλο της Harley Quinn, ούτε η Warner Bros. ούτε η Lady Gaga έχουν επιβεβαιώσει ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί. Η Robbie ενσάρκωσε τη live-action Harley στη μεγάλη οθόνη στο «Suicide Squad» και επανέλαβε το ρόλο στο «Birds of Prey» και στο «The Suicide Squad».

«Με κάνει τόσο χαρούμενη γιατί είπα από την αρχή ότι το μόνο που θέλω είναι η Harley Quinn να είναι ένας από αυτούς τους χαρακτήρες με τύπο... όπως ο Μάκβεθ ή ο Μπατμαν που πάντα περνάει από μεγάλο ηθοποιό σε μεγάλο ηθοποιό», δήλωσε η Robbie στο MTV News. «Κάποιος πρέπει να κάνει τον δικό του Μπάτμαν ή κάποιος πρέπει να κάνει τον δικό του Μάκβεθ», σημείωσε.

Η Robbie συνέχισε: «Αισθάνομαι ότι, δεν υπάρχουν σε τόσες πολλές περιπτώσεις τέτοιοι γυναικείοι χαρακτήρες - όπως η βασίλισσα Ελισάβετ Ι, τους οποίους θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να ενσαρκώσω. Ηταν τιμή μου. Έλεγα: "Ουάου! Η Cate Blanchett έκανε τη Βασίλισσα Ελισάβετ Ι. Τώρα θα το κάνω κι εγώ". Είναι μεγάλη τιμή να έχεις χτίσει μια βάση αρκετά ισχυρή ώστε η Χάρλεϊ να μπορεί τώρα να είναι ένας από αυτούς τους χαρακτήρες που άλλοι ηθοποιοί μπορούν να δοκιμάσουν να υποδυθούν. Και νομίζω ότι η Lady Gaga θα κάνει κάτι απίστευτο με αυτήν».

 

Το The Hollywood Reporter ήταν το πρώτο που μοιράστηκε τον Ιούλιο την είδηση, αναφέροντας ότι η Harley της Gaga θα υπάρχει «σε ένα διαφορετικό σύμπαν της DC» από αυτό που υποδύεται η Margot Robbie. Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής και του χαρακτήρα είναι ακόμα άγνωστες, η Harley - αρχικά γνωστή ως Dr. Harleen Quinzel - είναι το ερωτικό ενδιαφέρον / βοηθός του κακού Joker σε αρκετές επαναλήψεις της ιστορίας του Batman και γνώρισε τον μοχθηρό φαρσέρ ενώ υπηρετούσε ως ψυχίατρος στο Άσυλο του Άρκαμ της Gotham City.

Απέναντι από την Gaga και τον Phoenix στο «Joker: Folie a Deux» θα εμφανίζεται η Zazie Beetz και οι Brendan Gleeson, Catherine Keener και Jacob Lofland. Το «Joker: Folie a Deux» θα βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024 από την Warner Bros.

Μάργκοτ Ρόμπιειδήσεις τώραΧοακίν ΦίνιξJokerLady Gaga