Lifestyle|10.10.2022 10:00

Γιώργος Καραμίχος: Αποκάλυψε τη σχέση του με τον τζόγο και το αλκοόλ - «Αυτό το κομμάτι είναι σκοτεινό»

Newsroom

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Δύο σε ένα» και αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», αλλά και το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στη δημόσια τηλεόραση. Ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται στη σειρά της ΕΡΤ1 τον Μανώλη, ο οποίος έφυγε από την Κρήτη αποφασισμένος να μην επιστρέψει ποτέ. Ζει στον Πειραιά. Οι γύρω του, περιθωριακοί τύποι του λιμανιού, βλέπουν στο πρόσωπό του έναν γοητευτικό ευχάριστο και χαρισματικό άνθρωπο, με άγνωστο παρελθόν, επιρρεπή στις καταχρήσεις και στον τζόγο.

«Στη σειρά ο ήρωας μου βρίσκεται ξαφνικά παγιδευμένος για να μην αναλάβει την ευθύνη ενός φονικού που δεν έχει κάνει. Ο ξάδελφος του, Ανδρέας έχει καταλήξει στη φυλακή και ο Μανώλης το σκάει. Από την Κρήτη έρχεται στην Αθήνα θέλοντας να ξεφύγει από τις ενοχές του και πέφτει στο ποτό, στον τζόγο, στους διαπληκτισμούς» είπε και συνέχισε: «Όλοι οι ρόλοι έχουν σίγουρα αναφορές και δικές μας προσωπικές. Προσωπικά όμως δεν πίνω πολύ, δεν μου αρέσει το αλκοόλ ούτε ο τζόγος, αυτό το κομμάτι το σκοτεινό. Έχω εστιάσει στο κομμάτι τις ενοχής και σε αναφορές που έχω από ανθρώπους γύρω μου που έχω δει να παίρνουν αυτόν τον δρόμο».

Παράλληλα, το νέο συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, «Πες τη λέξη», με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, έρχεται στην ΕΡΤ1, για να κάνει πιο διασκεδαστικά τα Σαββατοκύριακά μας. «Σε όσα παιχνίδια μου έχουν προτείνει μέχρι τώρα για να έχω τον ρόλο του παρουσιαστή, έχω πει "όχι", γιατί δεν το βρίσκω αμιγώς της δουλειάς μου. Στο συγκεκριμένο, όμως, για να είμαι ειλικρινής συνετέλεσαν δύο λόγοι. Ο ένας είναι γιατί όντως μου άρεσε το παιχνίδι όπως και οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα στην παραγωγή και με έπεισαν. Είναι ένα παιχνίδι που ήξερα από την Ισπανία και… κολλάς για να το δεις οπότε όλο αυτό θα με βοηθήσει να επικοινωνήσω με τον κόσμο» δήλωσε. «Ο δεύτερος λόγος είναι για να κάνω παρέα στους γονείς μου. Μ' είχαν μάθει λίγο με το καθημερινό πέρσι και πρόπερσι και μ' είχαν παρέα όλο το χειμώνα και έτσι θα τους κάνω και φέτος παρέα το Σαββατοκύριακο δυο έξτρα ώρες».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τζόγοςειδήσεις τώρατηλεπαιχνίδιαΓιώργος ΚαραμίχοςαλκοόλΕΡΤ1