Lifestyle|11.10.2022 11:52

Κατερίνα Στεφανίδη: «Είχα διατροφικά προβλήματα, είχα φτάσει σε σημείο βουλιμίας»

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (11/10), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τη «μάχη» με τη βουλιμία, τη πρώτη επαφή της με τον αθλητισμό και τις διακρίσεις.

«Όταν ήμουν σε πιο μικρή ηλικία πήρα κάποια κιλά, μετά περισσότερα, έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια και ειδικά σε ηλικία 16 - 17 ετών. Σταμάτησα για περίπου έξι μήνες τις προπονήσεις. Το φθινόπωρο του ‘19 είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και φοβήθηκα ότι δεν θα αγωνιστώ ποτέ ξανά. Πονούσα ακόμα και να περπατήσω. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο ψυχικά» εξομολογήθηκε η ίδια.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε για τον σύζυγό της, αλλά και προπονητή της, Μίτσελ. «Από το 2015 ο Μίτσελ είναι ο προπονητής μου. Γνωριστήκαμε στο μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο, γίναμε κολλητοί, είχαμε διαφορετικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Ο Μίτσελ λέει πως δεν είμαι εύκολη αθλήτρια για έναν προπονητή. Τα περισσότερα χρόνια ζούμε έξι μήνες στην Ελλάδα και έξι μήνες στην Αμερική. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και η ζωή μας είναι μονίμως αλλαγές. Παντρευτήκαμε μόνοι μας με τον Μίτσελ, δεν ήρθε κανείς. Αφού παντρευτήκαμε κάναμε ένα οικογενειακό πάρτι εδώ και ένα στην Αμερική για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας. Ξέραμε ότι θέλαμε να παντρευτούμε και αφού αρραβωνιαστήκαμε και μιλήσαμε με τους γονείς μας, ο καθένας ήθελε να κάνουμε τον γάμο στη δική του χώρα. Τότε είπαμε: "Τέλος θα παντρευτούμε μόνοι μας". Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου» δήλωσε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αθλήτριαγάμοςΓρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night showπροπονητήςΚατερίνα Στεφανίδη