Lifestyle|19.10.2022 13:46

Olivia Wilde: Ο σύντροφός της κατάλαβε πως τον απατά με τον Harry Styles από ένα smartwatch - Οι αποκαλύψεις της νταντάς για την ηθοποιό

Newsroom

Ο Jason Sudeikis φέρεται να έμαθε για το ειδύλλιο της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Ολίβια Γούαιλντ (Olivia Wilde) με τον Χάρι Στάιλς (Harry Styles) από ένα ξεχασμένο Apple Watch. Η πρώην νταντά του ζευγαριού ισχυρίστηκε σε νέα συνέντευξή της στη Daily Mail ότι ο πρωταγωνιστής του "Ted Lasso" ανακάλυψε τις λεπτομέρειες της σχέσης σε ένα ρολόι που άφησε πίσω της η Wilde κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Don't Worry Darling", στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Styles. Η Wilde φέρεται να είχε φύγει χωρίς το Apple Watch της - το οποίο είχε ερωτικά μηνύματα μεταξύ εκείνης του Styles - και ο Sudeikis είδε στα μηνύματα.

«Τη Δευτέρα το πρωί [της] 9ης Νοεμβρίου, όταν επέστρεψα μετά το Σαββατοκύριακο που είχα ρεπό, [ο Jason] έκλαιγε πολύ. Δεν ήξερα καθόλου τι είχε συμβεί", υποστήριξε η νταντά. «Αφού είχα ετοιμάσει τα παιδιά, εκείνος ανέβηκε επάνω και έπινε καφέ. Έκλαιγε και ήταν χάλια και έλεγε: "Μας άφησε. Μας άφησε!"»

Η νταντά - που βοηθούσε στη φροντίδα των δύο παιδιών του ζευγαριού, της Daisy, 6 ετών, και του Otis, 8 ετών - ισχυρίστηκε ότι ο Sudeikis απαγόρευσε στους υπαλλήλους του να ακούνε οποιαδήποτε μουσική του Styles στο σπίτι του μετά την αποκάλυψη. Το ζευγάρι χαρακτήρισε τις κατηγορίες «ψευδείς και χυδαίες» σε δήλωσή του στη Page Six τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι η πρώην νταντά, η οποία δεν κατονομάστηκε, βρισκόταν σε μια 18μηνη «εκστρατεία παρενόχλησης».

Η γυναίκα ισχυρίστηκε επίσης στο πρακτορείο ότι ο Sudeikis, 47 ετών, αιφνιδιάστηκε εντελώς όταν η Wilde, 38 ετών, χώρισε - παρά το γεγονός ότι η σκηνοθέτης του "Don't Worry Darling" ισχυρίστηκε ότι ο χωρισμός τους ήταν φιλικός. «Ήταν τόσο συντετριμμένος - τον λυπήθηκα», ισχυρίστηκε η νταντά. «Άρχισε να μου λέει λεπτομέρειες [για τη σχέση της Γούαιλντ με τον Στάιλς] και είπε: 'Εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση».

Η νταντά ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Sudeikis μπήκε μια φορά μπροστά από το αυτοκίνητο της Wilde για να προσπαθήσει να την εμποδίσει να φύγει για να πάει να δει τον 28χρονο τραγουδιστή. «Ο Τζέισον μου είπε: "Έφτιαξε αυτή τη σαλάτα και έφτιαξε το ειδικό της ντρέσινγκ και φεύγει για να δειπνήσει με [τον Χάρι]».

Τα πράγματα έφτασαν σε οριακό σημείο όταν ο Sudeikis φέρεται να απέλυσε την νταντά όταν ήταν μεθυσμένος. «Είπε: 'Θα πάρεις τα πράγματά σου και θα φύγεις. Γιατί της στέλνεις μηνύματα;' Είπα, 'Τζέισον, έχεις πιει και μπορώ να καταλάβω ότι είσαι μεθυσμένος. Είσαι πολύ θυμωμένος και σε φοβάμαι», ισχυρίστηκε η νταντά.

Κοιμήθηκε με τον Sudeikis ακόμη και όταν είχαν χωρίσει

Η Olivia Wilde φέρεται να κοιμήθηκε με τον Jason Sudeikis λίγες εβδομάδες πριν την εντοπίσουν δημοσίως να κρατάει το χέρι του Harry Styles, υποστηρίζει η πρώην νταντά.

Στο δεύτερο μέρος της εκρηκτικής συνέντευξής της στη Daily Mail, η πρώην υπάλληλος του ζευγαριού -που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της- ισχυρίστηκε ότι ο πρωταγωνιστης του "Ted Lasso" της εκμυστηρεύτηκε ότι η σκηνοθέτης του "Don't Worry Darling" μοιράστηκε μαζί του προσωπικές στιγμές ακόμα και αφού έμαθε ότι τον εγκατέλειπε.

Αφού εγκατέλειψε τον Sudeikis, για τον Styles στις 8 Νοεμβρίου 2020, ισχυρίζεται η νταντά, οι ερωτικές επαφές της Wilde με τον Sudeikis συνεχίστηκαν και τον υπόλοιπο μήνα  και σταμάτησαν μόνο όταν η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τον Άγγλο ποπ σταρ σε έναν γάμο τον επόμενο Ιανουάριο.

"Όταν είδα την Ολίβια να κρατιέται χέρι-χέρι ως ζευγάρι με τον Χάρι στις ειδήσεις, σοκαρίστηκα, καθώς μόλις ένα μήνα πριν, όταν ήμασταν στο Λος Άντζελες, έστελνε μηνύματα στον Τζέισον λέγοντάς του ότι τον αγαπάει", ισχυρίστηκε η νταντά στη Mail, υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός της έδειξε τα μηνύματα και την άφησε να ακούσει τα φωνητικά σημειώματα και. «Τότε ο Τζέισον είπε: "Ήταν μόλις εδώ [στο σπίτι] και ήταν γυμνή στην πισίνα και μετά κοιμήθηκε μαζί μου γυμνή στο κρεβάτι"», υποστήριξε ακόμη η νταντά. «Του έστελνε φωνητικά μηνύματα λέγοντας ότι ήταν τα πάντα για εκείνη».

Η Γουάιλντ και ο Σουντέικις χώρισαν το 2020 μετά από περισσότερα από επτά χρόνια σχέσης. Τον Ιανουάριο του 2021, η Wilde δημοσιοποίησε τον έρωτά της με τον Styles, αν και έχει αρνηθεί ότι άφησε τον Sudeikis για το πρώην μέλος των One Direction.

Η απάντηση του πρώην ζευγαριού στην νταντά

Σε κοινή δήλωσή τους το πρώην ζευγάρι ανέφερε: «Ως γονείς, είναι απίστευτα ενοχλητικό να μαθαίνουμε πως μια πρώην νταντά των δύο μικρών μας παιδιών επέλεξε να προβεί σε τέτοιες ψευδείς και άθλιες κατηγορίες για εμάς δημοσίως. Η 18 μηνών εκστρατεία της να μας παρενοχλεί, καθώς και αγαπημένα πρόσωπα, στενούς φίλους και συναδέλφους, έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην ανατροφή και στην προστασία των παιδιών μας, με την ειλικρινή ελπίδα πως θα επιλέξει να αφήσει την οικογένειά μας ήσυχη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΟλίβια ΓουάιλντνταντάΧάρι Στάιλςχωρισμός