Lifestyle|27.03.2019 12:58

Συνελήφθη ο Jussie Smollet: Πληρωμένη από τον ίδιο η ρατσιστική επίθεση εναντίον του;

Newsroom

O ηθοποιός της σειράς Empire, Τζάσι Σμόλετ (Jussie Smollett) συνελήφθη αλλά οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του Fox κατήγγειλε ότι δέχθηκε άγρια ρατσιστική επίθεση το βράδυ της Τρίτης 29 Ιανουαρίου από δύο άνδρες που σύμφωνα με δημοσιεύματα τον γρονθοκόπησαν, του πέρασαν θηλιά στο λαιμό και τον περιέλουσαν με χλωρίνη. Ο 35χρονος ηθοποιός κατέθεσε ότι άκουσε κάποιον να του φωνάζει «Εσύ δεν είσαι η μαύρη "αδερφή" από το Empire; Εδώ είναι η χώρα του Make America Great Again».

Ο ηθοποιός, στη σειρά υποδύεται τον ομοφυλόφιλο τραγουδιστή «Jamal Lyon» και στο πλαίσιο του ρόλου αντιμετωπίζει ομοφοβικές συμπεριφορές ακόμα και από τον ίδιο του τον πατέρα. Στην πραγματική ζωή, ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε δημόσια στο σόου της Έλεν ΝτεΤζενέρις το 2015 ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η αστυνομία υποστηρίζει ότι προχώρησε στην σύλληψη του ηθοποιού αφού έχει στα χέρια της νέα στοιχεία που προέκυψαν από την σύλληψη δυο ατόμων τα οποία ανακρίθηκαν και τελικά αφέθηκαν ελεύθερα την περασμένη Παρασκευή χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Η αστυνομία λέει επίσης ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δυο, που είναι αδέρφια με καταγωγή από τη Νιγηρία εργαζόταν μαζί με τον Σμόλετ στην σειρά Empire αλλά αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν αν ο ηθοποιός τους γνώριζε.

Μάλιστα, οι εισαγγελείς σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι ο ένας από τους δυο ήταν προσωπικός γυμναστής τον οποίο ο ηθοποιός είχε προσλάβει για να τον προετοιμάσει για ένα μουσικό βίντεο. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός έστησε την επίθεση και το στηρίζουν στο γεγονός ότι η Fox ετοιμαζόταν να τον διώξει από την σειρά, Empire. Η υπόθεση είναι υπό εξέλιξη.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Τζάσι Σμόλετομοφοβική επίθεσηJussie Smollett επίθεση