Lifestyle|21.02.2019 16:39

Μέλπω Κωστή: Πώς έχασε σε τροχαίο τον 17χρονο γιο της (vid)

Newsroom

Η Μέλπω Κωστή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, «Μετά τα μεσάνυχτα» και συγκλόνισε με τα λεγόμενά της για τον ξαφνικό χαμό του γιου της πριν από 15 χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον άδικο χαμό του 17χρονου γιου της από τροχαίο, αλλά και για το πρόβλημα υγείας της κόρης της. Δυο γεγονότα που την οδήγησαν να αλλάξει επάγγελμα και να σπουδάσει φυσικοθεραπεία. 

«Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία. Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα… Τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου "μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις", το είπα εκείνη τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Μέλπω Κωστή.

«Είχα ένα εσωτερικό σημείο ελέγχου. Πιστεύω ότι ήταν κάτι πολύ βαθύ. Ίσως να οδηγήθηκα από την ίδια την ψυχοσύνθεση του γιου μου, που ήταν ένα πολύ γελαστό, ένα πολύ δυναμικό και ένα πολύ φωτεινό πλάσμα. Και δεν θα ήθελα εγώ να γίνω κάτι που δεν θα άρμοζε σε αυτή την ύπαρξη. Και αυτό λειτούργησε πολύ θετικά», δήλωσε η ηθοποιός λέγοντας παράλληλα ότι είχε πολλές υποχρεώσεις επαγγελματικές εκείνο το διάστημα στις οποίες θα έπρεπε να ανταποκριθεί. 

Η Μέλπω Κωστή αντιμετώπισε πρόβλημα και με την υγεία της κόρης της, η οποία ξαφνικά σταματούσε να μιλάει. Το πρόβλημα αυτό έστρεψε την ηθοποιό στην κινέζικη ιατρική, τον βελονισμό και στη φυσικοθεραπεία. 

 

Μέλπω ΚωστήΜεσάνυχτα