Lifestyle|26.10.2022 22:35

«Ελπίζω να το απολαμβάνεις κάθε μέρα, η γιαγιά» - Το συγκινητικό σημείωμα της βασίλισσας Ελισάβετ στον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Newsroom

Viral έχει γίνει ένα σημείωμα που είχε στείλει στον εγγονό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα.

Το σημείωμα έφερε στο φως ο λογαριασμός των θαυμαστών του στέμματος στο Twitter, Real Royal Mail και πρόκειται, ουσιαστικά για μία ιδιόχειρη επιστολή με τις ευχές της βασίλισσας της Βρετανίας στον εγγονό της πριν από πολλά χρόνια.

Το χριστουγεννιάτικο δώρο που συνόδευε το σημείωμα

«Μια κάρτα γραμμένη από το χέρι της Βασίλισσας Ελισάβετ που στάλθηκε στον νεαρό πρίγκιπα Γουίλιαμ μαζί με ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο. Αγοράστηκε από πρώην υπάλληλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα», αναφέρει η ανάρτηση η οποία έχει και τη σχετική φωτογραφία του σημειώματος. «Ουίλιαμ, ελπίζω να το απολαμβάνεις κάθε μέρα. Η γιαγιά», γράφει στο μήνυμά της η μονάρχης.

Το σημείωμα είναι γραμμένο στο χέρι από την αείμνηστη βασίλισσα σε χαρτί του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Βγήκε σε δημοπρασία τον Δεκέμβριο του 2016 και αναμενόταν να φτάσει τις 1.400 λίρες. Τότε, είχε χαρακτηριστεί από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της RR Auction με έδρα τη Βοστώνη, Robert Livingston, «μια αλληλογραφία που συναντάται σπάνια μέσα από τη βασιλική οικογένεια και που ενισχύεται από τον κατάλληλο χριστουγεννιάτικο συσχετισμό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρετανίασημείωμαειδήσεις τώραΧριστούγενναΒασίλισσα Ελισάβετπρίγκιπας Ουίλιαμ