Lifestyle|31.10.2022 14:48

Χάρης Ρώμας για τον θάνατό του Ηλία Ζερβού: «Θα τον θυμάμαι με μεγάλη αγάπη και συγκίνηση»

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Ηλίας Ζερβός, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος συνεργάστηκε με τον ηθοποιό στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέφρασε τα «συλλυπητήρια» στην οικογένεια του εκλιπόντος. «Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία Ζερβού. Έφυγε σε νέα ηλικία. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον αγαπούσαν. Δεν κάναμε παρέα αλλά είχαμε τότε μία θαυμάσια συνεργασία μ' εκείνη την εμβληματική σειρά και επειδή παίζαμε οι δυο μας πολλές σκηνές μαζί είχαμε μία αρμονική σχέση κοινωνική και επαγγελματική» δήλωσε, αρχικά, ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Μπορεί να μην ήταν ο ηθοποιός με τους μεγάλους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά έπαιξε με μεγάλη επάρκεια και επιδεξιότητα δεύτερους ρόλους που σφράγισαν την παρουσία του στη showbiz. Όπως ο δικηγόρος Γρέβιας. Θα τον θυμάμαι πάντα με πολύ μεγάλη αγάπη και συγκίνηση, γιατί χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου, όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί» πρόσθεσε.

Ο Ηλίας Ζερβός, πριν από δύο χρόνια, έπαιζε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» της ΕΡΤ1 και με αφορμή τον ρόλο του είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Φλερτ» με τη Νάντια Κοντογεώργη. Ο ηθοποιός, τότε, είχε «λυγίσει» μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, όπου σε ηλικία 8 ετών εγκατέλειψαν με την οικογένειά του, την Κωνσταντινούπολη και ήρθαν στην Ελλάδα.

«Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες. Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα. Θεωρούσα ό,τι ο τόπος που γεννήθηκα ήταν απαγορευμένη πόλη. Κατάφερα να πάω με αφορμή την "Πολίτικη Κουζίνα", ύστερα από 40 χρόνια. Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι…» είχε αναφέρει στην ΕΡΤ.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραηθοποιόςΧαιρέτα μου τον πλάτανοΚωνσταντίνου και ΕλένηςΧάρης Ρώμας