Lifestyle|03.11.2022 14:47

Emily Ratajkowski: «Δεν πιστεύω στους στρέιτ ανθρώπους»

Newsroom

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily Ratajkowski), η οποία δήλωσε ότι είναι αμφιφυλόφιλη στις αρχές Οκτωβρίου, είπε στο Harper's Bazaar ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν στρέιτ άνθρωποι. «Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή» είπε στο περιοδικό που τη φιλοξενεί στο εξώφυλλο του Νοεμβρίου. «Δεν πιστεύω πραγματικά στους στρέιτ ανθρώπους».

Το μοντέλο και ηθοποιός, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok τον περασμένο μήνα για να συμμετάσχει στην viral τάση του «πράσινου καναπέ», απαντώντας σ' έναν άλλο χρήστη που ρώτησε: «Αν χαρακτηρίζεστε ως αμφιφυλόφιλη, έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;». Η Ραταϊκόφσκι γύρισε την κάμερα δείχνοντάς την να κάθεται σε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ.

«Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς παρουσιάζομαι στον κόσμο χωρίς να νιώθω ότι είμαι κακή φεμινίστρια ή καλή φεμινίστρια. Δεν θέλω να γίνω μέλος στο κλαμπ σου αν δεν θέλεις να με έχεις. Είναι εντάξει!».

 

Η Έμιλι Ρατακόφσκι σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan το 2016 είχε πει ότι «ποτέ δεν θα έβαζε ταμπέλα στον εαυτό της». «Αγαπάς αυτόν που αγαπάς. Μαύρο, άσπρο, πουά, αυτό έλεγε πάντα ο μπαμπάς μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Μπραντ Πιτ - Έμιλι Ρατακόφσκι: Φήμες τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Σημειώνεται ό,τι η ηθοποιός κατέθεσε στις αρχές Σεπτεμβρίου αίτηση διαζυγίου από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, κατηγορώντας τον για απιστία, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, έχει βγει μερικά ραντεβού με τον Μπραντ Πιτ και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

«Ο Μπραντ ήταν ερωτευμένος με την Eμιλι στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2020» είπε μια πηγή. «Δεν ήταν σε ιδιωτικό χώρο ή κάτι τέτοιο, αλλά μιλούσαν με φίλους τριγύρω». «Προφανώς, ήταν εκτός ορίων τότε» σημείωσε η πηγή, καθώς η Ραταϊκόφσκι και ο Μπέαρ - ΜακΚλάρντ ήταν παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τον γιο τους Σιλβέστερ. «Ηταν ευτυχισμένη και παντρεμένη και ο Πιτ το σεβάστηκε αυτό».

Ωστόσο, τώρα που ο Μπέαρ - ΜακΚλάρντ δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, ο Πιτ έκανε την κίνησή του. «Της ζήτησε να βγουν και εκείνη είπε ναι. Πάντα πίστευε ότι ο Μπραντ ήταν χαριτωμένος, και όπως το έβλεπε, τι είχε να χάσει;» τόνισε η πηγή. Παρά τα δημοσιεύματα για ένα πιθανό ειδύλλιο, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνήθηκε τις φήμες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπραντ ΠιτTikTokbisexualειδήσεις τώραlgbtqΈμιλι Ραταϊκόφσκι