Lifestyle|16.05.2019 02:11

Πρωταγωνιστής του «Τατουάζ» θα είναι στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (vid)

Newsroom

Η απόφαση για τους τίτλους τέλους στο «Τατουάζ» έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους φανατικούς της σειράς, οι οποίοι κάθε βράδυ εκτινάσσουν στα ύψη τα νούμερα τηλεθέασης. Η τριάδα των δημιουργών, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, κατέληξαν σ’ αυτή την απόφαση ύστερα από ώριμη σκέψη και συζήτηση που κράτησε για περισσότερους από τρεις μήνες. 

Η τελική τους απόφαση να μην έχει συνέχεια η σειρά είχε έναν βασικό γνώμονα: Τον σεβασμό του τηλεθεατή. Αυτό ήταν εξ αρχής το βασικό κριτήριο και με βάση αυτό πάρθηκε η απόφαση να μη συνεχιστεί η σειρά από το καλοκαίρι και μετά. Οι τρεις δημιουργοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κουράσουν τον κόσμο και δεν είναι διατεθειμένοι να «τραβήξουν» τα επεισόδια μόνο για την τηλεθέαση.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, ο Ανδρέας Γεωργίου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανακοίνωσε πως βρίσκεται στην αναζήτηση νέων ηθοποιών. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μέσω Instastories ανακοίνωσε την έναρξη νέου casting, ζητώντας να του στείλουν βιογραφικά.

Το πρωί της Παρασκευής (22/2), λοιπόν, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως ένας από τους πρωταγωνιστές του «Τατουάζ» πρόκειται να συμμετέχει στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ

Σε συνέντευξη που έδωσε ο τελευταίος στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», μέρος της οποίας παρουσίασε ο δημοσιογράφος «Στη φωλιά των Κου Κου», αναφέρει: «Επειδή με τον Αντρέα Γεωργίου συνεργάζομαι οκτώ χρόνια τώρα, έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις, όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Όταν κάποια στιγμή με είχαν ρωτήσει αν θα ήθελα, σε περίπτωση που συνεχιζόταν το Τατουάζ να είμαι σε αυτή τη σειρά, είχα πει ναι. Όπως επίσης είπαμε ότι αν θα κάνουν κάτι άλλο, πάλι θα είμαστε μαζί».

Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα μάθουμε και για μία πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» ότι θα ενταχθεί στο νέο πρότζεκτ.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Ανδρέας ΓεωργίουΤο ΤατουάζσειράΣτέφανος Μιχαήλ