Lifestyle|05.11.2022 13:38

Selena Gomez: Ανησυχεί για το αν θα μπορέσει να αποκτήσει παιδί λόγω φαρμακευτικής αγωγής

Newsroom

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) σε νέα συνέντευξή της μίλησε για το ενδεχόμενο να μην μπορεί να κάνει παιδί στο μέλλον. Η ίδια αναφέρθηκε σε μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή στο παρελθόν της, όταν πίστευε ότι το να γίνει μητέρα δεν θα της συμβεί ποτέ. Η Selena είπε ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο για εκείνη να αποκτήσει παιδί λόγω της φαρμακευτικής αγωγής της για τη διπολική διαταραχή. 

Το 2020, η Selena Gomez αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο Instagram ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Ήταν μαζί με την πρώην συνάδελφό της τραγουδίστρια και ηθοποιό της Disney, Miley Cyrus. Η ίδια είχε πει: «Συζήτησα ότι μετά από χρόνια που πέρασα πολλά διαφορετικά πράγματα, συνειδητοποίησα ότι είμαι διπολική και έτσι όταν πηγαίνω να μάθω περισσότερες πληροφορίες, αυτό πραγματικά με βοηθάει». «Δεν με τρομάζει από τη στιγμή που το γνωρίζω. Νομίζω ότι οι άνθρωποι το φοβούνται», πρόσθεσε.

 

Σύμφωνα με το Fox News, κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Rolling Stone, η Selena μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια. Αν και είπε ότι θα ήθελε πολύ να κάνει μια οικογένεια, αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο λόγω των φαρμάκων και της αγωγής που ακολουθεί.  Η σταρ παραδέχτηκε πως την πρώτη φορά που επισκέφτηκε ειδικό για την ψυχική της υγεία, εκείνος της έγραψε μερικά πολύ δυνατά φάρμακα. «Ένιωθα ότι είχα φύγει. Δεν υπήρχε πλέον μέρος του εαυτού μου που να ήταν εκεί», δήλωσε. Ωστόσο, σε μικρό χρονικό διάστημα βρήκε έναν ψυχίατρο που την απάλλαξε από κάποια περιττά φάρμακα.

 

Βέβαια, όπως ανέφερε, δεν είναι απίθανο τα χάπια αυτά να επηρεάσουν την αναπαραγωγική της ικανότητα. Όπως εξήγησε σε νέες δηλώσεις που κυκλοφόρησαν από τη συνέντευξή της, η αγωγή που λάμβανε ήταν πολύ δυνατή, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος. «Έπρεπε να κάνω αποτοξίνωση πολύ νωρίτερα. Ελπίζω να καταφέρω να γίνω μαμά. Πολλές φορές με πιάνουν τα κλάματα στο αυτοκίνητο και σκέφτομαι ότι δεν θα τα καταφέρω. Ότι όσα πέρασα θα με δυσκολέψουν στο να αποκτήσω παιδιά», εξηγεί.

Ωστόσο, η Selena παραμένει αισιόδοξη ότι όταν θα είναι έτοιμη να βιώσει τη μητρότητα θα αποκτήσει παιδί με άλλους τρόπους, ανέφερε το Fox News. «Όπως και να 'χει, θα αποκτήσω», δήλωσε η τραγουδίστρια. Νωρίτερα το 2014, η Selena εισήχθη σε μονάδα υγείας αφού διαγνώστηκε με λύκο. Αργότερα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, με μόσχευμα από την καλύτερη φίλη της Francia Raisa.

 

Όπως είχε αναφέρει, είχε πάντα την εντύπωση ότι θα παντρευτεί στα 25 της χρόνια, όμως το γεγονός ότι τα πέρασε κι είναι ακόμα ανύπαντρη την έκανε να νιώθει απογοήτευση. «Με κατέστρεψε. Δεν πίστευα ότι ήμουν τόσο μακριά από τον στόχο μου. Ήταν ανόητο τώρα που το σκέφτομαι, αλλά τότε πραγματικά πίστευα ότι έχω τελειώσει, επειδή δεν ήμουν παντρεμένη», είχε πει, ενώ ανέφερε ότι η μόνη της πραγματική φίλη από τον χώρο της showbiz είναι η Taylor Swift.

 

Σύμφωνα με το Rolling Stone τα επόμενα σχέδια της Selena Gomez περιλαμβάνουν το να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και να εξαφανιστεί. Η ηθοποιός της σειράς του «Only murders in the building» λέει ότι την παρέσυρε η προοπτική να επιστρέψει σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι απλά την αφήνουν ήσυχη. «Για να είμαι ειλικρινής, έχω το σύστημά μου στη Νέα Υόρκη, έχω τις προπονήσεις μου εκεί, έχω τα καφέ μου εκεί. Περπατάω και αναπνέω εκεί και εμπνέομαι από τη Νέα Υόρκη, τους ανθρώπους και τη ζωή εκεί».

Το ντοκιμαντέρ της Selena Gomez , My Mind & Me

Η Selena μόλις κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ της, My Mind & Me, στο οποίο αφηγείται την πορεία της καριέρας της αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε με την υγεία της. Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί την πορεία της τραγουδίστριας, ηθοποιού και παραγωγού τα τελευταία 6 χρόνια, καθώς ανταπεξέρχεται στις πιέσεις της διασημότητας, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει λύκο, κατάθλιψη και αγχώδεις διαταραχές.

Στην διάρκεια της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ στο AFI Festival το απόγευμα της Τετάρτης, η Gomez ήταν απόλυτα ειλικρινής, αναφέροντας πως δεν την αποθαρρύνει καθόλου η ιδέα ότι χάρη στο ντοκιμαντέρ θα ανοιχτεί περισσότερο για τον εαυτό της. «Με το να είμαι εντελώς ειλικρινής και ανοιχτή για όσα πέρασα, δεν υπάρχει τίποτα να πουν το οποίο θα με επηρέαζε σοβαρά» είπε η Gomez στο Variety στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας. «Είμαι αυτή που είμαι και όλοι πρόκειται να το δουν. Αυτό είναι όλο». Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πρόκειται επίσης να μοιραστεί τα δύσκολα συναισθήματα που της δημιουργούνται όταν κοιτά πλάνα από την εποχή που ήταν «παιδί-αστέρι» της Disney.

ηθοποιόςψυχική υγείαδιπολική διαταραχήειδήσεις τώραΣελένα Γκόμεζ