Lifestyle|02.11.2018 18:49

Πουρσανίδης-Ασημακοπούλου: «Οι άντρες μένουν πάντα παιδιά»

Newsroom

Στο Tv Έθνος αυτής της Κυριακής ο Νίκος Πουρσανίδης και η Έλενα Ασημακοπούλου μιλούν για τη συνεργασία τους στην κωμωδία του Open «Για πάντα παιδιά», τις αντροπαρέες, το κλείσιμο του Mega και τον τραυματισμό του συμπρωταγωνιστή τους, Λεωνίδα Καλφαγιάννη. 

Ακόμη η Ιλένια Ουίλιαμς μιλά για το «Ooh La La» και τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Νικολέττα Ράλλη για την τηλεοπτική της συνάντηση με τον Γιώργο Μαυρίδη και η Λίλα Μπακλέση για την επιστροφή της στην tv στο «Ου φονεύσεις» του Open. Επίσης, ο Μιχάλης Μαρίνος αποκαλύπτει τις εξελίξεις στην κωμωδία του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Η νικήτρια του δεύτερου Next Top Μodel Σιντορέλα Τόλη κρίνει το νέο κύκλο του ριάλιτι, το GNTM του Star.

Στα ρεπορτάζ του περιοδικού διαβάζουμε για την άφιξη των «εισβολέων» στο «Nomads», το εξώδικο στο ριάλιτι και την απάντηση του ΑΝΤ1, τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη και τις αλλαγές στους συνεργάτες της, καθώς και ένα αφιέρωμα στις αξέχαστες στιγμές του Mega.

Διαβάστε επίσης τις εξελίξεις σε «Tατουάζ», «Πρίγκιπα της Φωτιάς», «Elif» και «Γυναίκα χωρίς όνομα» μαζί με όλα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που πέρασε μπροστά και πίσω από τις κάμερες της ελληνικής και διεθνούς showbiz.

Μαζί ο πιο πλήρης και χρηστικός οδηγός του προγράμματος της τηλεόρασης, προβλέψεις για τα ζώδια, νόστιμες συνταγές και στήλες για τη μόδα την υγεία και το σπίτι.

Διαβάστε στο Tv Έθνος που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής, στις 4 Νοεμβρίου 2018.

Εξώφυλλο TV Έθνος, 4/11
Open TVΓια πάντα παιδιά