Lifestyle|08.11.2022 09:13

Millie Bobby Brown - Henry Cavill: Η «ενήλικη σχέση», τα όρια στη φιλία τους και η συνεργασία για το Enola Holmes

Newsroom

Η ηθοποιός Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown), λέει ότι ο συμπρωταγωνιστής της στο Enola Holmes, Χένρι Καβίλ (Henry Cavill), της βάζει αυστηρά όρια, τα οποία εκτιμά καθώς απολαμβάνουν μια «ενήλικη» φιλία.

Η Millie Bobby Brown αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Henry Cavill, την οποία περιγράφει ως «ενήλικη σχέση». Η ηθοποιός του Stranger Things πρωταγωνιστεί μαζί με τον Cavill στις ταινίες Enola Holmes, η δεύτερη από τις οποίες κυκλοφορεί στο Netflix.

Αλλά η μόλις 18 ετών πρωταγωνίστρια λέει ότι έπρεπε να συνηθίσει να έχει «αυστηρότερα όρια» στη φιλία της με τον Henry, ο οποίος στα 39 του είναι σχεδόν 20 χρόνια μεγαλύτερος. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους συμπρωταγωνιστές της στο Stranger Things, με τους οποίους μεγάλωσε μαζί, καθώς όλοι τους γνωρίστηκαν από όταν ήταν παιδιά.

Αποκάλυψε ότι δεν της επιτρέπεται να κάνει ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και είπε ότι ο Henry έχει θέσει «όρους και προϋποθέσεις» στη φιλία τους. Σε συνέντευξή της στο Deadline, η Millie δήλωσε: «Με τον Χένρι νιώθω σαν να είναι μια πραγματική σχέση ενηλίκων. Σαν μια πραγματικά καλή φιλία, μια πραγματικά υγιή φιλία. Μία που έχουμε όρους και προϋποθέσεις. Ξέρω τον Χένρι. Έχει όρους και προϋποθέσεις. Δεν μου επιτρέπεται να ρωτήσω για την προσωπική του ζωή. Είναι σαν να μου λέει, 'Millie, σκάσε. Όχι.' Κι εγώ λέω, 'Κατανοητό'. Ενώ με τα παιδιά του Stranger Things, είναι διαφορετικά. Δεν υπάρχουν όρια γιατί είναι σαν να είμαστε όλοι αδέρφια. Αλλά ο Henry είναι πολύ αυστηρός μαζί μου, κάτι που εκτιμώ».

Η Millie συνέχισε να περιγράφει τον φίλο και συμπρωταγωνιστή της ως έναν «πολύ λογικό άνθρωπο», ενώ είπε ότι εκείνη είναι «λίγο μανιακή» σε σύγκριση με αυτόν. Κατά τα γυρίσματα των ταινιών Enola Holmes - όπου ο Henry υποδύεται τον μεγαλύτερο αδελφό της, Sherlock Holmes - αποκάλυψε ότι αντλούσε από τη σχέση της μαζί του εκτός οθόνης. Αυτό συμβαίνει επειδή στην πραγματική ζωή ο Henry δεν έχει αδελφές, ενώ η Millie έχει μια αδελφή, έναν αδελφό και έναν μεγαλύτερο αδελφό.

Μοιράστηκε ότι εφάρμοσε πολλά από αυτά που έχει συνηθίσει στη δική της οικογενειακή δυναμική στο ρόλο που υποδύεται με τον Henry - και παραδέχτηκε ότι τον έβγαλε από τη comfort zone του. Η πρώτη ταινία Enola Holmes κυκλοφόρησε το 2020 και είχε την Millie στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι βασισμένη στα ομώνυμα βιβλία μυστηρίου της Nancy Springer και ακολουθεί την έφηβη αδελφή του ήδη διάσημου Sherlock Holmes καθώς ακολουθεί τα χνάρια του ντετέκτιβ. Μια από τις πιο δημοφιλείς πρωτότυπες ταινίες του Netflix μέχρι σήμερα, εκτιμάται ότι 76 εκατομμύρια σπίτια την παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα κυκλοφορίας της.

Στο Enola Holmes 2 ο χαρακτήρας της Millie κάνει τα πάντα για να καθιερωθεί ως ντετέκτιβ με το δικό της τρόπο, τώρα που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη. Θα αναλάβει την πρώτη της επίσημη υπόθεση για να βρει ένα αγνοούμενο κορίτσι, καθώς μια επικίνδυνη συνωμοσία πυροδοτεί ένα μυστήριο που απαιτεί τη βοήθεια των φίλων - και του ίδιου του Sherlock - για να διαλευκανθεί.

ειδήσεις τώραΜίλι Μπόμπι ΜπράουνStranger ThingsΧένρι ΚαβίλEnola HolmesΣέρλοκ ΧολμςNetflix