Lifestyle|08.11.2022 12:28

Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν ήθελα να γίνω μοντέλο – Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο»

Newsroom

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή στην εκπομπή Breakfast @ Star προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11. Η coach, η οποία επέστρεψε στο GNTM, μίλησε για τους γονείς της, το πώς ξεκίνησε το μόντελινγκ και τα πολυσυζητημένα φρύδια της.

«Ο μπαμπάς μου είναι πρόσφυγας, έφυγε από την Κύπρο, και πάντα μου έλεγε να μην ξεχάσω από πού ήρθαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου τα είχε όλα και τα έχασε μέσα σε μία ημέρα. Μου έλεγε πως όλα τα πράγματα που αγοράζω και παίρνω, μπορούν να φύγουν, το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να ξεχάσω είναι από πού έρχομαι» ανέφερε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν ήθελα να γίνω μοντέλο από μικρή. Η μητέρα μου είναι φωτογράφος και νόμιζα ότι θα γίνω κι εγώ επίσης. Μία ημέρα της έστειλαν email από την ιταλική Vogue με φωτογράφο τον Μάριο Τεστίνο. Έβγαλα μία φωτογραφία μαζί του και μου έλεγαν να σταματήσω το σχολείο και να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Ο μπαμπάς μου μού έλεγε να τελειώσω το σχολείο, να σπουδάσω, να τελειώσω και την ημέρα εκείνη υπέγραψα με το δεύτερο πρακτορείο» συνέχισε η Σοφία Χατζηπαντελή και σημείωσε:

«Είμαι περήφανη που με δέχτηκαν στο δεύτερο πρακτορείο, γιατί είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη. Μάχομαι να σας δείξω ότι μπορεί να μην είμαι το τυπικό μοντέλο αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Αν το έχεις, το έχεις. Είμαι ελληνοκύπρια, αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο. Η εξωτερική εμφάνιση πάντα θα αλλάζει αλλά τον εσωτερικό εαυτό σου εσύ μπορείς να τον αλλάξεις αν θέλεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω».

«Είμαι μόνη μου γιατί πίστευα ότι ο Ζαχαρίας μού τρώει πολύ χρόνο, θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου»

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξής της, η Σοφία Χατζηπαντελή αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Ζαχαρία.

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25 χρόνων όμως και ποτέ μου δεν θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή. Και συμπλήρωσε: «Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μού τρώει πολύ χρόνο -το λέω με αγάπη-, οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου».

Η Σοφία Χατζηπαντελή και ο φωτογράφος Ζακ Αποστόλου ήταν μαζί από το 2019. Οι δυο τους φαίνονταν φουλ ερωτευμένοι, με το 25χρονο μοντέλο να μην κρύβει τη σχέση της. Μάλιστα, δεν δίσταζαν να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον στο Instagram και δημοσίευαν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Πλέον, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

GNTM 5GNTMειδήσεις τώραΣοφία Χατζηπαντελήμοντέλα