Lifestyle|10.11.2022 09:13

Jennifer Aniston: «Ψέμα ότι δεν ήθελα παιδί με τον Brad Pitt – Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος»

Newsroom

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) φωτογραφήθηκε για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Allure και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, την εξωσωματική γονιμοποίηση, τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ (Βrad Pitt), αλλά τα δημοσιεύματα που τη χαρακτήριζαν «εγωίστρια».

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω» λέει η αγαπημένη ηθοποιός και ιδρύτρια της σειράς περιποίησης μαλλιών LolaVie και ποζάρει σχεδόν ημίγυμνη. Η ίδια τονίζει ότι έχει βγει πιο δυνατή από όλες αυτές τις δυσκολίες και δεν έχει τύψεις: εύχεται μόνο να ήταν λίγο πιο καλή με τον εαυτό της όταν ήταν σε νεότερη ηλικία.

«Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από τότε που ήμουν στα 20 και στα 30 μου, ή ακόμα και στα 40 μου. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε άσχημα πράγματα στον εαυτό μας. Θα γίνεις 65 ετών μια μέρα και θα σκεφτείς, φαινόμουνα τέλεια στα 53 μου» λέει μεταξύ άλλων καθώς για πρώτη φορά μοιράζεται την πολύ προσωπική ιστορία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

 

Στη συνέντευξή της στο Allure, η Άνιστον μιλά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που την βασάνιζαν για χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι από πίσω από όλο αυτό, κρυβόταν ένας αγώνας με τη στειρότητα, με την οποία πάλευε.

«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, ο δρόμος να κάνω μωρό» είπε η Άνιστον. «Χρόνια και χρόνια ολόκληρα με τις φήμες. Ήταν πραγματικά δύσκολο», σημείωσε. «Είχα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έκανα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα για να μου είχε πει κάποιος κατάψυξε τα ωάρια σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Απλώς δεν το σκέφτεσαι» είπε.

 

Ο χωρισμός με τον Μπραντ Πιτ το 2005 μετά από 5 χρόνια γάμου δεν βοήθησαν στα προβλήματά της. Συνέχισαν οι επίπονες εικασίες ότι είχε επιλέξει την καριέρα και όχι τα παιδιά.

«Ήταν ένα απόλυτο ψέμα», είπε η Άνιστον για το «αφήγημα ότι ήμουν απλώς εγωίστρια, ότι με ένοιαζε η καριέρα μου. Και προς Θεού, (ότι ήθελα να είμαι) μία επιτυχημένη γυναίκα, χωρίς παιδί. Και ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, ο λόγος που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα ένα παιδί».

 

«Νιώθω μια μικρή ανακούφιση»

Η Άνιστον δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την εξωσωματική γονιμοποίηση, στην οποία είχε υποβληθεί απλά είπε στο Allure ότι ήταν «πριν από αρκετά χρόνια». Αλλά τώρα στα 53 της, λέει ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. «Είμαι εδώ σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει» είπε προσθέτοντας, πως «Πραγματικά νιώθω μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει άλλο, "Μπορώ;" Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο αυτό».

 

«Θα έλεγα ότι όταν ήμουν στα τέλη των 30, στα 40 μου χρόνια περίπου ότι είχα περάσει πολύ δύσκολα. Και αν δεν τα είχα περάσει αυτά, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτή που έπρεπε να είμαι», σημείωσε η Άνιστον. «Γι' αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα πράγματα. Διαφορετικά, θα είχα κολλήσει να είμαι αυτό το άτομο (του τότε) που ήταν τόσο φοβισμένο, τόσο νευρικό, τόσο αβέβαιο για το ποια ήταν. Και τώρα, γαμώτο δεν με νοιάζει». είπε.

Η Άνιστον τόνισε ότι αισθάνεται καλύτερα με αυτό που είναι σήμερα. «Καλύτερα από ό,τι ένιωθα ποτέ στα 20 ή στα 30 μου, ή ακόμα και στα 40 μου» είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με τους γονείς της. Όπως αναφέρει το Allure, όταν πρωταγωνιστείς σε μια 10ετή σειρά (Friends) που επικεντρώνεται στo ότι οι φίλοι σου είναι η οικογένειά σου, είναι φυσικό η ζωή να αρχίσει να μιμείται την τέχνη. Αλλά για την Jennifer Aniston, ήταν περισσότερο μια αναγκαιότητα, δεδομένου του πολυδιαφημισμένου τσακωμού με τους γονείς της. Αλλά η νέα Τζένιφερ το έχει ξεπεράσει. «Συγχώρεσα τη μητέρα μου. Συγχώρεσα τον πατέρα μου. Συγχώρεσα την οικογένειά μου. Είναι σημαντικό. Είναι τοξικό να έχεις δυσαρέσκεια, να κρατάς θυμό».

Στο ερώτημα αν θα παντρευόταν ξανά, απάντησε: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα μου άρεσε μια σχέση. Ποιος ξέρει; Υπάρχουν στιγμές που θέλω απλώς να συρθώ και να πω: "Χρειάζομαι υποστήριξη". Θα ήταν υπέροχο να γυρίσω σπίτι και να πέσω στην αγκαλιά κάποιου και να του πω: 'Αυτή ήταν μια δύσκολη μέρα'».

«Αισθάνομαι σαν να περνάω μια περίοδο που ήταν δύσκολη και να επιστρέφω στο φως», λέει. «Έπρεπε να κάνω προσωπική δουλειά που είχε καθυστερήσει πολύ, κομμάτια του εαυτού μου που δεν είχαν επουλωθεί από την εποχή που ήμουν μικρό παιδί. Είμαι ένα πολύ ανεξάρτητο άτομο. Έχω συνειδητοποιήσει ότι πάντα θα δουλεύεις πάνω σε πράγματα. Είμαι ένα διαρκές έργο σε εξέλιξη. Δόξα τω Θεώ. Πόσο αδιάφορη θα ήταν η ζωή αν όλοι φτάναμε στη διαφώτιση και αυτό ήταν όλο;»

Τζένιφερ Άνιστονειδήσεις τώραεξωσωματική γονιμοποίησηΜπραντ Πιτηθοποιός