Sylvester Stallone: Δεν είναι σίγουρος για το αν θα συνεχιστεί η σειρά «Tulsa King» στην οποία πρωταγωνιστεί
NewsroomΜε εννέα σειρές να «τρέχουν», ο Τέιλορ Σέρινταν (Taylor Sheridan) δεν μπορεί να είναι τόσο... παραγωγικός όσο κάποτε. Έτσι, αφού έγραψε τον πιλότο της τηλεοπτικής σειράς «Tulsa King» σε τρεις ημέρες και έπεισε τον Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) να υπογράψει ώστε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, ο Σέρινταν παρέδωσε τα «ηνία» της στον Τέρενς Γουίντερ.
Μιλώντας για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της πρώτης του τηλεοπτικής σειράς ο Σταλόνε δήλωσε σοκαρισμένος από το πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα για την τηλεόραση.
«Είναι πέρα από σκληρό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι το έχουν κάνει αυτό για τέσσερις, πέντε ή έξι σεζόν. Είναι βάναυσο, σε σύγκριση με την παραγωγή ταινιών. Δεν θα πω ποτέ ξανά: "Αυτό είναι ένα σκληρό γύρισμα" [για κινηματογραφική ταινία]. Είναι διακοπές σε σύγκριση με αυτό!», είπε ο ηθοποιός.
Όσο για το αν θα υπάρξει συνέχεια της σειράς, ο Σταλόνε λέει πως δεν είναι σίγουρος. «Μπορούν να το γυρίσουν στο σπίτι μου στο Παλμ Μπιτς; Θα ήταν ωραίο», λέει γελώντας. «Μίλησα με τη γυναίκα μου γι αυτό. Αν έρθει μαζί με τα παιδιά στα γυρίσματα, ίσως. Αλλά είναι μια μεγάλη απόφαση, πραγματικά».
- Ραγδαίες εξελίξεις: Άμεση αντικατάσταση της διοίκησης στην Κιβωτό του Κόσμου - Η απόφαση της κυβέρνησης
- Ιωάννα Κολοβού: Σταμάτησε προσωρινά η διαδικασία της έξωσης - Δραματικές εικόνες στην οικία της δημοσιογράφου
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Προϋπολογισμός 2023: Συνετή δημοσιονομική διαχείριση – Oι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για την οικονομία
- Αιφνιαστική εμφάνιση Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη Τύπου και βολές προς τα ΜΜΕ - «Είμαι αλεξίσφαιρος»
- Ο Ζελένσκι «δείχνει» δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας: «Ο λαός πρέπει να έχει λόγο»
- «Μην σκίσετε κανένα καλσόν»: Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Συρεγγέλα στην Εξεταστική
- Οι πρώτες δηλώσεις Πιερρακάκη: «Οι παλιοί διχασμοί μεταξύ βορρά-νότου ανατράπηκαν»
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χατζηδάκη-Τσιάρα με αγρότες: Δεσμεύσεις αλλά και φόβος προστίμων από τις Βρυξέλλες