Lifestyle|25.11.2022 18:00

Ρούλα Κορομηλά: Η «κόντρα» με την Ελένη Μενεγάκη και ο λόγος που έφυγε από τον ΑΝΤ1

Newsroom

Το μεσημέρι της Παρασκευής (25/11), η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν τηλεοπτικά, έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά ήταν στα πέμπτα γενέθλια του «Πρωινού Καφέ». Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με την τελευταία τους τηλεοπτική συνάντηση, οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση. «Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει καθόλου. Επίσης, υπάρχουν και τα τηλέφωνα. Εάν είχα τσακωθεί μαζί σου που κατά καιρούς λεγόταν: "Γιατί δεν βρέθηκε η Ρούλα με την Ελένη", "Τι έχει η Ελένη με τη Ρούλα". Απολύτως τίποτα δεν έχω προσωπικά με την Ελένη. Είμαι υπερήφανη που η συνέχειά μου στον "Πρωινό Καφέ" ήταν εκείνη, θα έπρεπε να ήμουν ηλίθια να μην ήμουν ευχαριστημένη, από τη στιγμή που δεν κάνουμε το ίδιο πράγμα, εγώ έκανα βραδινά τηλεοπτικά προγράμματα» είπε, αρχικά, η Ρούλα Κορομηλά.

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Πριν λίγες ημέρες είπα ότι δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ και αναρωτήθηκαν αρκετοί: "Γιατί δεν βρέθηκαν τόσα χρόνια, μήπως κάτι έγινε;". Ομολογώ ότι και εγώ το σκέφτηκα. Δεν έχω μαλώσει ποτέ με τη Ρούλα, δεν έχουμε συμπέσει πάνω σε καμία εκπομπή, δεν έχουμε κάτι να ανταγωνιστούμε. Τι να ανταγωνιστεί κανείς;».

«Ήταν οι συγκυρίες τέτοιες. Εγώ δούλευα πάρα πολύ, έκανες και εσύ τα δικά σου, δεν ένιωσε την ανάγκη η μία να συναντήσει την άλλη» σχολίασε και συνέχισε: «Στο παράδειγμα της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, θεωρώ ότι είχαν ανταλλαχθεί κάποια πράγματα. Εμείς δεν είχαμε τίποτα! Όταν πρωτοξεκίνησα στην τηλεόραση, ούσα κοριτσάκι, είχα πολλούς ανθρώπους δίπλα μου. Κάποια στιγμή βλέποντας δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν στον Τύπο, έλεγα: "Πώς είναι δυνατόν να βγει αυτό το πράγμα; Αφού πέντε άνθρωποι είμαστε εδώ". Αφορούσαν κάποια έκρηξή μου, κάποια παρεξήγηση με κάποιον. Στην πορεία ανακάλυψα ότι αυτοί οι πέντε έκαναν τις διαρροές. Συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω μας είναι επικίνδυνοι μοχλοί, οι οποίοι διαρρέουν πράγματα για να δημιουργούν εντυπώσεις, για να έχουν καλύτερες σχέσεις με τα περιοδικά. Κόβοντας όλη αυτή την αυλή, ηρέμησε το κεφάλι μου».

Κλείνοντας το θέμα, ξεκαθάρισε: «Στον χώρο μας υπάρχουν τα πράγματα. Εάν εκτίθεσαι και αρέσεις στον κόσμο, πρέπει κάποιοι να φτιάξουν μία ιστορία. Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν γιατί δέχτηκα πολλές ερωτήσεις γι' αυτό, "τι συμβαίνει με την Ελένη, γιατί δεν έχετε συναντηθεί". Πρώτον δεν θέλω να βγαίνω στην τηλεόραση χωρίς λόγο να δίνω συνεντεύξεις. Δεν είμαι καθόλου σνομπ, δεν έχω να πω κάτι! Ήμουν επτά χρόνια εκτός τηλεόρασης, τι να πω! Πριν από επτά χρόνια με είχατε προσκαλέσει στην εκπομπή σας, είχα πει ότι θα έρθω. Κάτι συνέβη δεν ήρθα. Μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ κάτι που να δημιουργήσει αυτή τη λανθασμένη εντύπωση στον κόσμο. Δεν βρεθήκαμε, τέλος, αλλά ποτέ δεν είναι αργά».

Μετά την προβολή των καλύτερων στιγμών της από το «Μπράβο», η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στην εποχή εκείνη, στους καλεσμένους της, αλλά και στο πώς τελικά μπορεί να τα καταφέρει κανείς στον κόσμο της τηλεόρασης. «Υπήρξε μια σοβαρή αιτία που με έκανε να φύγω, δε θέλω να μένω εκεί που πονάω» υπογράμμισε, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί έφυγε από τον ΑΝΤ1.

Ρούλα Κορομηλά: «Ακούμπησα τον θάνατο»

Οι δύο παρουσιάστριες αφηγήθηκαν τις πιο έντονες στιγμές της τηλεοπτικής τους πορείας, με τη Ρούλα Κορομηλά να περνά σε αποκαλύψεις για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η οποία την έκανε να δει τη ζωή αλλιώς. «Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, αν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα πέθαινα. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα, ένα μάθημα αναθεωρήσεων. Έμαθα να συγχωρώ, έμαθα να αγαπάω τους ανθρώπους. Να τους βλέπω με τα μάτια της καρδιάς, να κατανοώ, να δικαιολογώ και να φτιάχνω τα πράγματα πιο ωραία» εξομολογήθηκε, αρχικά η ίδια.

Και συνέχισε: «Όταν σου συμβεί κάτι για το οποίο σκέφτεσαι πως δεν θα ξυπνήσεις την επόμενη μέρα και δεν θα δεις τους δικούς σου ανθρώπους, εκεί αλλάζεις. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που ήρθε σ' εμένα, κάτι θα ήθελε να μου πει. Επειδή υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείται με πολλά προβλήματα, άντλησα δύναμη από μένα. Αν δεν έβγαζα δύναμη δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο που ο οργανισμός μου το δημιούργησε από την πίεση και από την στεναχώρια του». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΕλένη ΜενεγάκηΑΝΤ1Ρούλα Κορομηλά