Lifestyle|24.02.2019 14:24

Όσκαρ 2019: Ο Δημήτρης Γιαννέτος από Λος Άντζελες μιλάει για τη βραδιά (vid)

Newsroom

Ο γνωστός hair stylist και make up artist Δημήτρης Γιαννέτος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, και επιμελείται συχνά το look διάσημων σταρ στη λαμπερή βραδιά των βραβείων της Ακαδημίας. Φέτος στα Όσκαρ 2019, ο Δημήτρης Γιαννέτος, εκτός από την κολλητή του φίλη Μαρία Μενούνος (την οποία χτένισε και στον γάμο της το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα) θα ασχοληθεί και με την εμφάνιση της ποπ σταρ Καμίλα Καμπέγιο και της τραγουδίστριας Μέγκαν Τρέινορ.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και ρωτήθηκε για την καλή του φίλη, την Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος: «Η Μαρία με έκλεισε πέρυσι τον Αύγουστο για να την ετοιμάσω στα Όσκαρ, θα φορέσει ένα πάρα πολύ ωραίο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα της κάνω, συνήθως εμπνέομαι εκείνη τη μέρα».

T

Ο Δημήτρης Γιαννέτος είπε ότι από τον Ιανουάριο ξεκινούν να βρίσκουν οι σταρς τι θα βάλουν στα Όσκαρ και για να υλοποιήσουν κάθε εμφάνιση χρειάζονται έναν... στρατό επαγγελματίες για στο styling. Φυσικά, αποκάλυψε και πολλές άλλες λεπτομέρειες της αποψινής βραδιάς που δεν γνωρίζουμε. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης:

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Όσκαρ 2019Δημήτρης ΓιαννέτοςΜαρία Μενούνος