Lifestyle|27.11.2022 12:42

Antonio Banderas: Σε ποιον ηθοποιό της Marvel θα έδινε τη σκυτάλη για τον ρόλο του Zorro

Newsroom

Ο Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) έχει παίξει πολλούς γνωστούς ρόλους στην καριέρα του, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως το Desperado, το Interview With the Vampire, το Puss in Boots και πολλές άλλες, αλλά ίσως είναι πιο αγαπητός για τον εμβληματικό ρόλο του Zorro στην ταινία The Mask of Zorro του 1998. Στην ταινία αυτή ο Alejandro Murrieta του Banderas ανέλαβε τον ρόλο του Zorro, ως διάδοχος του Don Diego de la Vega του Άντονι Χόπκινς (Anthony Hopkins). Τώρα, με τα sequel να είναι τόσο δημοφιλή στο κοινό, η ιδέα ενός νέου Zorro είναι κάτι που πολλοί έχουν διατυπώσει την άποψή τους.

Σε συνέντευξή του στο ComicBook.com για το Puss in Boots: The Last Wish, ο Banderas αποκαλύπτει ποιον θα ήθελε να δει να συνεχίσει στον ρόλο του Zorro: Ο αστέρας της Marvel, Τομ Χόλαντ (Tom Holland). «O Tom Holland», δήλωσε ο Banderas χωρίς δισταγμό. «Έκανα το Uncharted μαζί του και είναι τόσο δραστήριος και διασκεδαστικός και έχει και αυτή τη σπίθα. Γιατί όχι;»

Ο Banderas είπε επίσης ότι θα ήταν ανοιχτός στο να επιστρέψει για να υποδυθεί τον Zorro σε μια νέα ταινία, ώστε να μπορέσει να παραδώσει τη μάσκα σε κάποιον άλλον, όπως έκανε και ο Hopkins μαζί του. «Ναι, θα το έκανα. Θα σκεφτόμουν αυτό το ενδεχόμενο. Γιατί όχι;» δήλωσε ο Banderas. «Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια των σημερινών συνεντεύξεων είπα κάτι τέτοιο σε κάποιον... Είπα ότι αν το ονομάσουν Zorro, θα κάνω αυτό που έκανε ο Anthony Hopkins στην πρώτη ταινία και έτσι θα δώσω τη σκυτάλη σε κάποιον άλλο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Banderas μιλάει για την προθυμία του να επιστρέψει ως Zorro με κάποια ιδιότητα. Νωρίτερα φέτος ο Banderas αποκάλυψε ότι είχε, κάποια στιγμή, μιλήσει με τον Quentin Tarantino για το ενδεχόμενο να επαναφέρει τον χαρακτήρα σε ένα crossover με τον Django, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Jamie Foxx στην ταινία του Tarantino «Django Unchained».

«Μου μίλησε, νομίζω τη βραδιά των Όσκαρ [το 2020] όταν ήμουν υποψήφιος για το Pain and Glory. Είδαμε ο ένας τον άλλον σε ένα από αυτά τα πάρτι», δήλωσε ο Μπαντέρας. «Απλά με πλησίασε και είπα: " Στα δικά σου χέρια; Ναι, ρε φίλε!' Επειδή ο Quentin έχει ακριβώς αυτή τη φύση να κάνει τέτοιου είδους ταινίες και να τους δίνει ποιότητα. Ακόμα κι αν βασίζονται σε τέτοιου είδους b-movies της δεκαετίας του '60 και του '70, μπορεί να πάρει αυτό το υλικό και να κάνει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον. Δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί, αλλά θα ήταν υπέροχο λόγω αυτού, λόγω του Jamie Foxx και λόγω του ότι θα μπορέσω να υποδυθώ ξανά τον Zorro σε μεγαλύτερη ηλικία. Θα ήταν φανταστικό και αστείο και τρελό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντόνιο Μπαντέραςειδήσεις τώραηθοποιόςΆντονι ΧόπκινςMarvel