Lifestyle|30.11.2022 18:52

Meghan Markle: Φινάλε για το podcast με στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου - Τι είπε για το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε ριάλιτι

Newsroom

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος».Είναι στίχος του Έλληνα ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου, με τον οποίο η Δούκισσα της Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο στο φινάλε του podcast της για το Spotify.

«Πολύ καιρό πριν, άκουσα μια φράση, που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα», ανέφερε η Μέγκαν Μαρκλ, εξηγώντας την φράση που επέλεξε. «Επειδή μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε για τον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου. Και πρόσθεσε: «Συνέχισε να εξελίσσεσαι φίλε μου και θα σε δω στην απέναντι πλευρά. Όπως πάντα, είμαι η Μέγκαν».

Στο τελευταίο podcast με τίτλο «Man-ifesting a Cultural Shift», η Μέγκαν Μαρκλ συμπεριέλαβε για πρώτη φορά άνδρες και συζήτησαν τα στερεότυπα που εδώ και καιρό ταλαιπωρούν τις γυναίκες.

Προσκαλώντας ανδρικές φωνές στο podcast κατόπιν επιθυμίας του πρίγκιπα Χάρι, βαριά ονόματα του Χόλιγουντ όπως Τρέβορ Νόα, Τζαντ Άπαταου και Άντι Κοέν συζήτησαν με τη Δούκισσα του Σάσεξ «τις ταμπέλες που κρατούν τις γυναίκες πίσω και πώς οι άνδρες στα μέσα ενημέρωσης μπορούν να επηρεάσουν την ευρύτερη πολιτιστική συζήτηση», σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η συνέχεια του podcast Archetypes δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν και οι φανς ελπίζουν διακαώς για μια δεύτερη σεζόν. Η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε ότι η πλατφόρμα ήταν θετική σε ενδεχόμενη δεύτερη σεζόν.

 Η Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει στον Άντι Κοέν αν θα έκανε το «Real Housewives»

Η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) «έκλεισε» τις όποιες φήμες θα μπορούσαν να υπάρξουν για την ένταξή της στο ριάλιτι «Real Housewives of Beverly Hills» ή σε οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι.

Ο Άντι Κοέν -ο οποίος είναι ο δημιουργός και ο παραγωγός του franchise «Real Housewives»- ρώτησε τη δούκισσα του Σάσεξ τι απαντάει στους θαυμαστές της που θέλουν να τη δουν να συμμετάσχει στο «RHOBH» - παρόλο που ζει σχεδόν δύο ώρες βόρεια στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. «Νομίζω ότι αυτή που δεν θα ενταχθεί στο "Real Housewives of Beverly Hills", είναι η Μέγκαν Μαρκλ!», είπε ο Κοέν μιλώντας στο podcast της Μαρκλ «Archetypes».

Η δούκισσα του Σάσεξ άρχισε να γελάει και είπε στον Κόεν ότι στην πραγματικότητα «δεν είχε ακούσει ποτέ» για ανθρώπους που θέλουν να ενταχθεί στο διάσημο franchise. «Εννοείς πραγματικά ότι αυτή είναι η οντισιόν μου για το "Real Housewives of Montecito";» είπε αστειευόμενη η Μαρκλ με τον Κοέν να της απαντάει ότι αν δεχόταν να ενταχθεί στο ριάλιτι τότε αυτό θα το «έχτιζαν γύρω σου». «Δεν θα υπάρξει ριάλιτι, αλλά νομίζω ότι είναι τόσο διασκεδαστικό», κατέληξε η Μαρκλ.

Αν και η Μαρκλ απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενταχθεί σε κάποιο ριάλιτι σύντομα θα εμφανιστεί σε κάποια άλλη μορφή... «ριάλιτι», καθώς οι θαυμαστές της θα μπορέσουν να ρίξουν μία ματιά στη ζωή της δούκισσας και του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι, παρακολουθώντας το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Το Netflix δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει τον επίσημο τίτλο του ντοκιμαντέρ, ούτε την ημερομηνία της πρεμιέρας ή τρέιλερ του, αλλά το Page Six ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι το ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να προβάλλεται στις 8 Δεκεμβρίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ριάλιτιΠρίγκιπας Χάριειδήσεις τώραSpotifyΜέγκαν Μαρκλpodcast