Lifestyle|25.02.2019 05:42

Lady Gaga: H «πολύτιμη» εμφάνιση των 30 εκατ. δολαρίων

Newsroom

Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga, υποψήφια στα φετινά βραβεία Όσκαρ, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια μαύρη τουαλέτα Alexander McQueen, όμως τα βλέμματα και τα φλας «τράβηξαν» τα λαμπερά αξεσουάρ της. 

Θυμίζοντας την Όντρεϊ Χέπμπορν, η δημοφιλής τραγουδίστρια φόρεσε ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια του κόσμου, 128,54 καρατίων, αξίας 30 εκ. δολαρίων, που φορέθηκε τελευταία φορά από την αείμνηστη ηθοποιό στο «Breakfast at Tiffany's»!

H Lady Gaga έφτασε στα Όσκαρ μόνη της, αφού οι φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον αρραβωνιαστικό της, Κριστιάν Καρίνο, επιβεβαιώθηκαν την Τρίτη, σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Lady Gaga ανέβηκε στην σκηνή με τον Bradley Cooper και ερμήνευσαν το τραγούδι «Shallow», από την ταινία «Α star is born», το οποίο και κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού. «Αυτό είναι μόνο σκληρή δουλειά. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά το όνειρο, το να μην τα παρατάς, το να σηκώνεσαι όρθιος όσες φορές κι αν σε απορρίπτουν» αναφώνησε συγκινημένη η Lady Gaga.

T
T
Lady GagaΌσκαρ 2019