Lifestyle|05.12.2022 19:00

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Παραιτείται η πρόεδρος του «Archewell», ήταν το δεξί χέρι των Σάσσεξ

Newsroom

Το μπαράζ αποχωρήσεων στελεχών, που εργάζονται μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, η επικεφαλής του οργανισμού «Archewell», Μαντάνα Νταγιάνι (Mandana Dayani), αποφάσισε να αποχωρήσει από τα καθήκοντά της. Ηταν το δεξί χέρι των Σάσσεξ.

Γεννημένη στο Ιράν, δικηγόρος και ακτιβίστρια ήταν στο τιμόνι του ομίλου που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του ζευγαριού και τις εταιρείες παραγωγής μέσων ενημέρωσης «Archewell Audio» και «Archewell Productions». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Σάσεξ στην «Daily Telegraph» η παραίτηση ήταν «αμοιβαία».

«Η κ. Νταγιάνι ήταν αναπόσπαστο μέρος του "Archewell" και είμαστε ευγνώμονες για το πάθος, τη δέσμευση και την ηγεσία της. Προσλήφθηκε κατά τη διάρκεια της γονικής τους άδειας για να προωθήσει τα έργα της εταιρείας». Και προσθέτει: «Η μετάβαση σχεδιάστηκε αμοιβαία, με την πρόθεση ο δούκας και η δούκισσα να αναλάβουν τώρα την ηγεσία της εταιρείας τους. Η κ. Νταγιάνι υποστηρίζει τον δούκα και τη δούκισσα στους νέους ρόλους και παραμένουν φίλοι».

Η είδηση της αποχώρησής της έρχεται λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» του Netflix, το οποίο αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου και την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ, καθώς και του βιβλίου του δούκα με τίτλο «Spare», στις 10 Ιανουαρίου. 

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ του Netflix

Κυκλοφόρησε από το Netflix το πρώτο τρέιλερ από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Στο τρέιλερ του «Harry & Meghan», όπως είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ, προβάλλονται φωτογραφίες του ζευγαριού από τη δεξίωση του γάμου τους, ένα ταξίδι στην Αφρική, αλλά και από την τελευταία τους εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια, πριν αποφασίσουν να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους.

Σε ένα από τα πλάνα η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά της, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι, που κάθεται δίπλα της σ' έναν καναπέ, γέρνει το κεφάλι του προς τα πίσω. «Γιατί θέλατε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» είναι η ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν. «Κανένας δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες» απαντά ο πρίγκιπας Χάρι και προσθέτει: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου». «Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;» διερωτάται η Μέγκαν Μαρκλ.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει η υποψήφια για Όσκαρ, Λιζ Γκάρμπους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ίδρυμαΜέγκαν Μαρκλειδήσεις τώραΠρίγκιπας Χάριπαραίτηση