Lifestyle|25.02.2019 14:29

Λαζόπουλος για Αλ Τσαντίρι: Το βασικό είναι να κοιτάζεις στα μάτια τον κόσμο (vid)

Newsroom

Το Open TV με ανακοίνωσή του καλωσόρισε τον καταξιωμένο ηθοποιό, συγγραφέα και σκηνοθέτη στο δυναμικό του, ενώ κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιούζ». Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού φιλοξένησε δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου με αφορμή τη μεγάλη επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

«Χαίρομαι που ο σταθμός αυτός μου δίνει τη δυνατότητα να ξανακινηθώ. Είμαι κι εγώ σε μία κατάσταση τέτοια περνώντας από διάφορα που δεν είναι του παρόντος, στη ψυχολογική κατάσταση να μπορώ να το κάνω γιατί μία τέτοιου είδους εκπομπή, το βασικό της στοιχείο είναι αυτός που την κάνει να έχει να δώσει κάτι. Δεν με ενδιαφέρουν τα βραβεία και οι επισημότητες και να κάθομαι, με ενδιαφέρει να κινούμαι. Για μένα το σημαντικό είναι να ξεκινάς κάπου με κέφι. Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν αυτόν τον αόρατο νόμο. Αν ο κόσμος περάσει καλά και νιώσει ότι έγινε κάτι, μετά ψάχνει και βρίσκει τα πράγματα. Η αναγκαιότητα καμιά φορά να βρίσκεσαι και στο μηδέν είναι πολύ σημαντική όταν ξεκινάς γιατί σου δίνει τελείως άλλη ώθηση μέσα σου αυτό από τη βεβαιότητα. Εμένα μου δημιουργεί μεγαλύτερη χαρά η αβεβαιότητα γιατί είναι πηγή δημιουργίας».

Αναφέρθηκε, επίσης, στη νέα ενότητα της εκπομπής με τίτλο «Αλ Σιχτίρι»: «Μπαίνουν διάφορα στοιχεία τα οποία είναι από τους καινούργιους συνεργάτες κι αυτά σιγά σιγά θα αρχίσουν να φαίνονται στην εκπομπή. Το βασικό είναι ότι στις σχέσεις αυτές, μιας σατιρικής εκπομπής με κόσμο όπως την κάνω εγώ χρόνια, το βασικό είναι να μπορείς να κοιτάζεις στα μάτια τον κόσμο και να έχεις την επικοινωνία. Αν δεν υπάρχει αυτό, τίποτα δεν μπορεί να συμβεί. Όλα τα υπόλοιπα θα προστεθούν αλλά πώς να το πω… Σε ένα γλέντι δεν παίζουν ρόλο τα πιάτα, παίζει ρόλο τι διάθεση έχει η παρέα», εξήγησε.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής: 

Στην επίσημη σελίδα του Open TV στο Facebook δημοσιεύτηκε και βίντεο με πλάνα από τα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Αλ Τσαντίρι ΝιουζΛάκης ΛαζόπουλοςOpen TV