Lifestyle|07.12.2022 10:24

Wednesday: «Πυρά» κατά της πρωταγωνίστριας, Jenna Ortega – Τι συνέβη;

Newsroom

Κάποιες δηλώσεις, που έκανε η 20χρονη πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Wednesday» του Netflix, Τζένα Ορτέγκα (Jenna Ortega), προκάλεσαν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να δειχτεί τα πυρά των θαυμαστών της. Συγκεκριμένα, η ίδια παραδέχτηκε ότι σε μία από τις σκηνές, παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού, αλλά δεν αποχώρησε από τα γυρίσματα. Πρόκειται για τον εκκεντρικό χορό της Wednesday, η οποία έγινε viral. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, η Τζένα Ορτέγκα έλαβε θετικό τεστ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο, όσον αφορά στα πρωτόκολλα που αψήφησε στο πλατό εν μέσω της πανδημίας. «Ήταν επικίνδυνο, ανήθικο και εξαιρετικά εγωιστικό αυτό που έκανε, τόσο από την πλευρά της όσο και από την πλευρά των σκηνοθετών και των παραγωγών» έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Δεν υπάρχει απολύτως κανένας θετικός τρόπος να δει κανείς μια ηθοποιό που εν γνώσει της εκθέτει εκατοντάδες μέλη του καστ και συνεργείο στον Covid» σχολίασε ένας άλλος.

Η σειρά, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τιμ Μπάρτον, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ Άνταμς στην Ακαδημία Νέβερμορ. Το νεαρό κορίτσι προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, ν' αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Νέβερμορ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

NetflixΚορονοϊόςειδήσεις τώραCovid-19Wednesday