Όσκαρ 2019: Η Lady Gaga με το αγαλματίδιο στην αγκαλιά της Μαντόνα (pic+vid)
NewsroomΤέλος φαίνεται να μπήκε στην κόντρα μεταξύ της βασίλισας της ποπ, Μαντόνα και της Lady Gaga, η οποία χθες κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερο Τραγούδι, για το «Shallow» της ταινίας «Α star is born».
Τα δυο ποπ είδωλα συναντήθηκαν στο πριβέ πάρτι που διοργάνωσε μετά τα Όσκαρ η Μαντόνα και ο επί σειρά ετών μανατζέρ της Γκάι Οσίρι. Οι πληροφορίες λένε πως η Μαντόνα προσκάλεσε επισήμως την Gaga πριν από λίγες μέρες και εκείνη αποδέχτηκε την πρόσκληση. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του JR τις απαθανάτισε τη μία στην αγκαλιά της άλλης και δίπλα το χρυσό αγαλματίδιο.
Για να γίνει εντελώς ξεκάθαρο ότι οι δυο τους είναι τώρα φίλες, η Lady Gaga και η Madonna πόζαραν στον φακό κοιτάζοντας η μια στα μάτια την άλλη σε μια... ιδιαίτερα έντονη στιγμή
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- «Ο Πούτιν νιώθει απειλή»: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο απόπειρας δολοφονίας ή πραξικοπήματος
- Viral το σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο που μετατρέπει σε ουράνιο τόξο τα σύννεφα - Εμφανίστηκε στην Ινδονησία
- «Τους έκαψαν» κάμερες και μάρτυρες: Πώς βρήκαν τους δράστες του φονικού στις φυλακές Νιγρίτας - 11 συλλήψεις
- Αστυνομικός σηκώνει με σκοινί από ελικόπτερο κροκόδειλο που έχει φάει άνθρωπο