Lifestyle|16.12.2022 11:00

Αντίνοος Αλμπάνης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και το φιλί στο στόμα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, λίγα λέπτά μετά το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου του Maestro. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σειρά που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix, για την αντίδρασή του όταν το έμαθε και για το αν θα τον ενδιέφερε μια καριέρα στο εξωτερικό.

Στο παιχνίδι του «Night Out», ο Αντίνοος Αλμπάνης προχώρησε σε πολύ πικάντικες εξομολογήσεις, μιλώντας χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για τη ζωή του. «Καταραμένη πανδημία. Καταραμένα lockdown. Μένω σ' ένα σημείο στην Αθήνα που για κάποιο λόγο την περίοδο του lockdown απέξω από το σπίτι μου είχε γίνει δρόμος περιπάτου. Κάθε φορά που έβγαιναν για περπάτημα, μου χτυπούσαν το κουδούνι και μου άφηναν και μία σακουλίτσα. Λίγα γλυκά, λίγο φαγητό γιατί ξέρουν ότι δεν μαγειρεύω. Πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Ένα βράδυ, λοιπόν, είμαι στο σπίτι και κάνω τον γλυκό έρωτα, χτυπάει το κουδούνι και εγώ δεν φανταζόμουν ποιος μπορεί να είναι. Ανοίγω την πόρτα, βλέπω μία γνωστή και είναι με μία σακούλα με φαγητό στο χέρι. Εγώ τσιτσίδι. Της είπα να το αφήσει και να φύγει». 

«Δεν φλερτάρω, ψιλοντρέπομαι»

Αργότερα, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον ηθοποιό να πάρει τηλέφωνο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να τον ρωτήσει αν τώρα που η σειρά θα προβληθεί στο Netflix χρειάζεται να κάνει συμβόλαιο και στη σκυλίτσα του, αν το γάβγισμα είναι διεθνής γλώσσα και αν θα της κολλάνε ένσημα, αφού όλα αυτά ήταν ερωτήσεις που του έθεσε ο δικηγόρος του.

Σε άλλο κομμάτι της κουβέντας τους, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως «δε φλερτάρω πολύ. Ψιλοντρέπομαι και δεν ξέρω και αν με φλερτάρουν πια γιατί, λόγω της δουλειάς μπορεί να με κοιτάνε επειδή μπορεί κάτι να τους θυμίζω ή με κοιτάνε γιατί με φλερτάρουν: Είμαι λίγο αμήχανος».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια απολαυστική συνέντευξη, στην οποία ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στον μεγάλο του έρωτα που τον εγκλώβισε και τον οδήγησε στο να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη καθώς και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε και το οποίο έγινε η αφορμή να βοηθήσει τους γύρω του. «Έχω εγκλωβιστεί σ' έναν έρωτα και ήταν μεγάλο δράμα. Ακόμα και σήμερα με τον ψυχίατρό μου προσπαθούμε να το σκαλίσουμε και να το βγάλουμε, να φύγει από τη μέση. Για να το συζητάω μέχρι σήμερα με τον ψυχοθεραπευτή μου, μάλλον δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έρωτα τον έχω ξεπεράσει, το γιατί μπλέχτηκα εγώ σε αυτόν τον έρωτα και άφησα τον εαυτό μου να ταλαιπωρηθεί τόσο δεν έχω ξεπεράσει.  Τους δικούς μου μηχανισμούς προσπαθώ να βρω και να καταστρέψω. Να ερωτευτώ θα με κάνει μια όμορφη ψυχή, θα είναι χαλαρή, θα έχει χιούμορ, δε θα έχει απαιτήσεις και το βασικότερο δε θα προσπαθήσει να με αλλάξει και να με κάνει κάτι άλλο από αυτό που είμαι». 

Τέλος, ο Αντίνοος Αλμπάνης σχολίασε το φιλί στο «Maestro» ανάμεσα στον Ορέστη Χαλκιά και τον Γιώργο Μπένο, μία από τις πολυσυζητημένες σκηνές της σειράς, που εκθειάστηκε και στα social media. «Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως» είπε ο ηθοποιός και πήγε προς τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. «Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» συνέχισε και αντάλλαξε ένα φιλί με τον παρουσιαστή. «Φιλάς ωραία» απάντησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. «Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά» αποκρίθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MEGAειδήσεις τώραNetflixΘεοχάρης ΙωαννίδηςMaestroΑντίνοος Αλμπάνης